Etapa 16. CS 'U' CRAIOVA 0 - 0 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În etapa a 16-a, prima a returului Ligii 1, Sepsi OSK a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată cu CSU Craiova pe Stadionul Ion Oblemenco din Bănie, zăpada căzută și terenul greu fiind principalul adversar al celor două echipe.

2021 JAN 12 CRAIOVA SEPSI OSK 0 0

Prima repriză a fost extrem de echilibrată, mai bine de 30 de minute neconsemnându-se niciun șut spre poartă. Apoi au urmat momente de joc bune pentru Craiova, însă cea mai mare ocazie a aparținut elevilor lui Leo Grozavu. În minutul 43,Petrila a trimis în careu din lovitură liberă iar Fofana a reluat cu capul, balonul fiind respins de pe linia porții de Nistor. Înainte de pauză, Petrila a mai avut o oportunitate de a pune în pericol poarta apărată de Pigliacelli, dar la cabine s-a intrat cu rezultatul de 0-0.

Partea secundă a început cu Sepsi OSK mai hotărâtă să marcheze, Golofca, Ștefan și Nouvier aflându-se în prim-plan. În replică, în minutul 60 Ivan l-a pus în situație bună pe Cicâldău, dar Niczuly a intervenit fără mari probleme. 

După jumătatea părții secunde trupa lui Papură a încercat mai mult dar fără a pune probleme deosebite echipei noastre. Pentru aproximativ 10 minute, Sepsi OSK a avut superioritate numerică, Screciu fiind eliminat cu cartonaș roșu pentru o intervenție neregulamentară la Aganovic. Echipa noastră nu a reușit, însă, să fructifice acestă superioritate și astfel partida s-a încheiat nedecis.

Sespsi OSK continuă să se mențină pe poziția a patra în clasament cu un total de 28 de puncte.

SEPSI OSK