Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Sărbătoritul zilei, Niczuly Roland! În numele familiei Sepsi OSK, îi urăm cu toții ,,La mulți ani"!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

de Covasna Media

În etapa a 9-a din Liga 1, Sepsi OSK a întâlnit-o pe UTA, într-o partidă în care niciuna dintre cele două echipe nu s-a remarcat în mod evident, astfel că la final tabela de scor a rămas imaculată, scor 0-0.

În prima repriză a fost una ternă, cele două echipe căutând mai mult să se anihileze, astfel că nu s-au consemnat mari ocazii de poartă. Sepsi OSK a fost totuși ceva mai creativă și pe rând Golofca, Luckasen, iar apoi din nou Golofca au amenințat poarta lui Iacob. În replică, Mitrea a blocat foarte bine șutul lui Hora.

După pauză arădenii au arătat că sunt mulțumiți cu un rezultat de egalitate, în timp ce Sepsi OSK, deși a încercat să forțeze victoria, în prea puține rânduri s-a arătat a fi capabilă să-și apropie succesul. Practic s-au consemnat două mari ocazii. Bojic a fost găsit singur în careu de o centrare a lui Ispas, dar atacantul covăsnenilor a trimis pe lângă poartă, pentru ca apoi să vină reluarea lui Bărbuț în transversala porții arădene.

Astfel Sepsi OSK și-a trecut în cont ce de-a patra remiză consecutivă și până la disputarea tuturor partidelor din această etapă, ocupă poziția a 12-a în clasamentul Ligii 1.

Liga 1, Etapa a 9-a

Sepsi OSK - UTA 0-0

Arbitru: Sebastian Colțescu. Asistenți: Marius Badea, Vald Bârleanu

Cartonașe galbene: Luckassen (57’) – Vorobjovas (26’), Iasc (45’), Batha (61’)

Sepsi OSK: Niczuly - Ninaj, Fofana (Dimitrov 46’), Mitrea, Ispas - Aganovic, Eder Gonzalez, Askovski (Bărbuț 46’) – Golofca (Ștefănescu 71’), Luckassen (Tincu 86’), Bojic (Chunchukov 78’). Antrenor: Leo Grozavu

UTA: Iacob - Vucevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha (Madjimorec 86’), Vorobjovas (Passaglia 62’) - Ubbink, Isac, Roger (Antal 72’) – Hora (Dangubic 86’). Antrenor: Bálint László

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Casa Liga 1, etapa a 9-a

SEPSI OSK: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Mitrea, Ispas – Fofana (Dimitro, 46.), Eder – Ashkovski (Bărbuț, 46.), Bojic (Chunchukov, 78.), Golofca (Ștefănescu, 71.) – Luckassen (Tincu, 86.) Antrenor principal: Leo Grozavu

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha (Medimorec, 85.), Vorobjovas (Passaglia, 62.) – Ubbink, Isac, Roger (Antal, 73.) – Hora (Dangubic, 85.) Antrenor principal: Bálint László György

Ar putea fi o imagine cu text

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Sepsi OSK o întâlneşte, duminică, de la ora 16:00, pe teren propriu, pe UTA Arad, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Ligii I.

Leo Grozavu, antrenorul principal Sepsi OSK: „Aşteptările noastre de la acest meci sunt mari, ne dorim să câştigăm cele trei puncte. UTA a demonstrat în acest sfert de campionat că este o echipă puternică. E o echipă foarte bine organizată, solidă şi mai mult ca sigur ne va aştepta o partidă dificilă. Dar noi avem datoria de la meci la meci să facem mai mult. Venim după trei remize cu echipe importante din Liga I, echipe candidate la câştigarea campionatului şi acest lucru ar trebui să ne dea moral bun pentru meciul cu UTA”.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, iarbă şi text care spune „6 7 adidas”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

În cadrul etapei a 4-a din Liga 3, echipa a doua a clubului nostru, Sepsi OSK II a pierdut vineri seară în deplasarea de la FC Odorheiu Secuiesc, scor 2-0, aceasta fiind prima înfrângere din noua stagiune a formației noastre.

Sepsi OSK II.: Szántó (Gedő, 46.) – Csiszér, Păun, David, Dumitrescu – Dragomir (Berde 76.), Mitrea, Achahbar (Nistor, 76.), Sánta (Incze, 76.) – Mathis, Kocsis (Uja, 80.). Antrenor: Alexandru Andrasi.

Au marcat: Szántó Albert (20., autogol), Andrei Mateiciuc (56.)

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând un sport şi iarbă

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Sepsi OSK - UTA Arad
09.19.2021 - 17:00
➡ Sepsi OSK pune în vânzare începând de mâine, 18 septembrie, biletele pentru partida cu UTA Arad.
➡ Cei interesaţi îşi vor putea procura tichetele sâmbătă între orele 10.00-12.00, respectiv duminică între orele 13.00-16.00, de la casieria situată la intrarea Stadionului Municipal Sfântu Gheorghe.
🛒Preț unitar bilete: 20 lei. Copiii sub 12 ani beneficiază de intrare gratuită!
❗️❗️Spectatorii sunt obligați să prezinte actele de identitate și documentele medicale stipulate în regulament.
➡ Cei interesați vor avea posibilitatea să efectueze în ziua meciului un test rapid. Un punct de testare va funcționa la poarta de acces în stadion, între orele 13.00-16.00. Preț: 30 lei.
❗️ATENŢIE! Conform regulamentului, la meci pot participa persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore. De asemenea, pot asista la meci şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

SEPSI OSK

sepsiosk club logo