Holnap MECCSNAP: Sepsi OSK-FC Farul

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Sepsi OSK újabb kihívás előtt áll, ugyanis holnap, február 19-én, a címvédő Konstancai Farul látogat Sepsiszentgyörgyre a SuperLiga 26. fordulójában. A 17.30-kor kezdődő mérkőzést Sebastian Colțescu vezeti.

Bernd Storck vezetőedző: „Izgalmas mérkőzésünk lesz, a bajnoki címvédő látogat hozzánk, ugyanakkor először találkozom Gheor­ghe Hagi vezetőedzővel és csapatával. A Farul egy remek együttes, amely igyekszik uralni a játékot, nagyszerű támadói vannak, akik nagyon gyorsak. Visszatér Marius Ștefănescu is, ezáltal több lehetőségünk lesz gólt szerezni, ugyanis az utóbbi időszakban ezzel problémánk volt. A Farul és mi is a felsőházba szeretnénk jutni, ezért érdekes összecsapásra számítok. Érezzük, hogy nyomás van rajtunk, mert a legutóbbi három mérkőzést elvesztettük, emiatt nem vagyunk könnyű helyzetben. A játékosoknak pozitív hozzáállásra van szükségük, hogy ismét visszatérjünk a siker útjára.A szurkolóinknak azt üzenem, hogy legyenek türelmesek. Holnap egy nehéz meccs lesz, de a csapat mindent megtesz a győzelemért".

A két csapat nyolcadszor találkozik az első osztályban, korábban egy döntetlen mellett a piros-fehérek mindössze egyszer örülhettek, míg a kék-fehérek ötször kerekedtek felül.

A mérkőzést a Digi Sport, a Prima Sport és az Orange Sport csatornák élőben közvetítik.

Fotó: Tókos Csaba

SEPSI OSK