JÓTÉKONYSÁGI RENDEZVÉNY ÉS ADOMÁNYGYŰJTÉS

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
A Böjte Csaba által alapított erdélyi gyermekotthonok lakói, a SEPSI OSK és a Pulsatio Meridiana Zrt. rendezésében, a Sepsi Arénában megrendezésre kerülő "DÉLI HARANGSZÓ LABDARÚGÓ VÁNDORKUPA" rendezvényen vesznek részt december 10-én, ahol egy karácsonyváró adventi misével, zenés műsorral, egy ifjúsági foci kupával és ajándékosztással szórakoztatjuk őket. Erre az alkalomra szeretettel várjuk a Sepsi OSK Arénában az adományokat.
Tavaly a magyarországi cégek és magánszemélyek felajánlásából több, mint 500 ajándékcsomagot sikerült adományozni. Idén a cél 2000 cipősdoboz gyűjtése, hogy így tegyük szebbé a Böjte Csaba ferences szerzetes által örökbefogadott gyermekek karácsonyát! Az akció december 8-ig tart!
🎁️MILYEN CIPŐSDOBOZ ADOMÁNYOKAT VÁRUNK?
A dobozokba kerülhetnek játékok kicsiknek, írószerek, iskolaszerek, édességek. Nagyobbaknak illatszerek, dezodorok, sportszerek, könyvek, ifjúsági regények, iskolai és higiéniai eszközök, édességek, sapkák, kesztyűk, aranyos mintás zoknik, illetve néhány kedves sor. Minél többféle apró ajándék van egy dobozban, annál biztosabb, hogy valami igazán célba talál.
Elkészített ajándékod csomagold be színes csomagolópapírral, lehetőleg külön a tetejét és külön az alját, majd ragaszd le átlátszó cellux ragasztószalaggal, vagy kötözd át zsineggel! Így nem nyílik ki szállítás során, viszont könnyen kinyitható és visszazár az elengedhetetlen biztonsági átnézések elvégzésekor!
A dobozba ne kerüljön törékeny, folyékony, agresszivitásra késztető játék, kés, gyógyszer, romlandó étel.
🙍‍♀️🙍‍♂️KIK SZÁMÁRA?
A dobozra jól láthatóan írd rá, hogy milyen korosztályú gyermeknek szánod. Például így: „lány 7” vagy „fiú 10”.
📮GYŰJTŐPONT, KAPCSOLAT
Sepsi OSK Aréna futballstadion – Sepsiszentgyörgy, Oltmező út 106 szám, telefon – 0736 360289, e-mail – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Főtámogató: Diószegi Pékség

SEPSI OSK