Etapa 19. SEPSI OSK 1 - 0 Farul Constanța

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Liga 1, Etapa a 19-a

Sepsi OSK-Farul Constanța 1-0 (1-0)

Arbitru: Ionuț Coza, Asistenți: Radu Ghinguleac, Mihai Marica

A marcat:Mitrea (7’-penalty)

Cartonașe galbene: Aganovic (51’) - Purece (26’), Romario (90’+4)

Sepsi OSK: Niczuly-Dimitrov (Aganovic 44’), Ninaj, Mitrea, Ispas (Dumitrescu 59’)-Bărbuț (Golofca 58’), Eder Gonzalez, Păun, Ștefănescu-Achahbar (Fofana 70’), Luckassen (Chunchukov 70’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Farul Constanța: Aioani-Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijer-Purece (Romario 60’), Artean, Ciobanu (Chițu 60’)-Ely Fernandes (Sali 75’), Betancor (Petre 39’), Pitu (Grameni 59’). Antrenor: Gheorghe Hagi

În etapa a 19-a din cadrul Ligii 1, Sepsi OSK a trecut de Farul Constanța cu rezultatul de 1-0, singura reușită venind în minutul 7 dintr-un penalty care a adus alb-roșiilor trei puncte în clasament.

Sepsi OSK a început bine partida și din primul minut a pus presiune asupra oaspeților. În aceste condiții deschiderea de scor s-a consemnat încă din minutul 7. După o lovitură liberă arbitrul a sancționat intervenția portarului Aioani asupra lui Păun și din penaltiul acordat Mitrea a făcut 1-0. Cu trecerea timpului Farul a preluat inițiativa și practic imaginea jocului s-a schimbat. Elevii lui Gică Hagi au dominat până la pauză având și trei ocazii prin Ely Fernandes(gol anulat pentru poziție de offside), Betancor, care a lobat balonul în bară și Ciobanu, al cărui șut a fost, însă, reținut ușor de Niczuly.

Partea secundă a debutat cu Farul ceva mai insistentă, dar apărarea echipei noastre a închis atent culoarele către poarta lui Niczuly. Singurele ocazii importante ale reprizei a doua au aparținut, totuși, elevilor lui Cristiano Bergodi. În minutul 63, Golofca a scăpat singur spre poarta constănțenilor, a lobat balonul peste Aioani, dar și pe lângă bara din dreapta. Apoi, Aganovic l-a găsit cu o pasă pe Păun dar șutul acestuia nu și-a atins ținta.

După o partidă deosebit de dificilă, Sepsi OSK mai adună trei puncte în clasament și rămâne neînvinsă în retur consolindându-și poziția a zecea, la doar șase puncte de primul loc care duce în Play-Off.

SEPSI OSK