Liga Elitelor, etapa 3: 1 victorie, 1 înfrângere

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Stadionul „Municipal” din Sfântu Gheorghe a găzduit, duminică, etapa a treia din Liga Elitelor. La ambele categorii de vârstă (U19 și U17), echipele noastre le-au avut ca adversare pe LPS Buzău, iar bilanţul a fost unul echilibrat, cu o victorie și o înfrângere.
 
U19 Sepsi OSK – LPS Buzău: 1-0 (a marcat: Sillo Claudiu - 90.)
U17 Sepsi OSK – LPS Buzău: 0-1
 
Todoran Marian, antrenor U19: „După un start de campionat nereușit (2 înfrângeri), astăzi jocul nostru a fost unul bun. Puteam să ne desprindem mai repede pe tabela de marcaj, dar la ultima pasă sau în momentele importante, nu s-a luat cea mai bună decizie. Felicitări jucătorilor pentru victorie și pentru faptul că au crezut până la capăt că pot învinge!”
 
Andrási Alexandru, antrenor U17: „Mulți ar spune că fotbalul trebuie jucat, iar frumusețea lui este golul. Din păcate azi am jucat fotbal, dar nu am reușit să înscriem. Ne-am creat cel puțin 10 ocazii de gol, dar ori nu am găsit poarta, ori am avut un portar în zi mare. Iar ca să întregim acest joc am pus și cireașa pe tort: ne-am băgat singuri mingea în poartă. Așa s-a scris istoria acestui meci. Fotbalul nu te iartă și asta am simțit pe pielea noastră. Fotbalul trebuie respectat!”
 
 

SEPSI OSK

sepsiosk club logo