Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Pe stadionul Municipal Sfântu Gheorghe a avut loc joi, 5 noiembrie, o nouă etapă în campionatul Elite rezervat juniorilor U19 și U17, iar la finalul celor două jocuri, Sepsi OSK a obținut o victorie și un egal.

U19 Sepsi OSK - FC Botoşani: 1-1 (a marcat: Baláska Etele)

U17 Sepsi OSK - FC Botoşani: 1-0 (a marcat: Uja Claudiu)

Todoran Marian, antrenor U19: „Am întâlnit un adversar puternic, de calitate. Vreau în primul rând să-mi felicit băieţii pentru angajament, combativitate, dăruire și ambiție, pentru efortul depus. Echipa s-a ridicat la nivelul adversarului, chiar depășindu-l de multe ori, și dacă reușeam sa marcăm la 1-0, când am avut o situație clară de gol, poate altul ar fi fost rezultatul. Următorul joc va fi unul la fel de greu, cu Viitorul Constanța!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Juniorii Sepsi OSK au reușit două victorii în acest week-end în Liga Elitelor.

U19 Sepsi OSK –Kids Tâmpa Brașov: 2-1 (au marcat: Crăcuți Călin, Vlad Toma)

U17 Sepsi OSK –Tâmpa Brașov: 2-1 (au marcat: Roșu Bogdan, Bende Bence)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

U19 Sport Team București - Sepsi OSK: 2-0

U17 Sport Team București - Sepsi OSK: 0-1 (a marcat: Kelemen Dániel)

Andrási Alexandru, antrenor U17: „Un joc bun și rezultat pe masură. Astăzi am fost cu adevărat o echipă în teren, am suferit și ne-am bucurat împreună, iar daca ocaziile de gol erau fructificate poate nu ajungeam să tremurăm pentru victorie. Golul marcat de Kelemen însă a încununat eforturile depuse de echipă. Felicitări jucătorilor pentru determinare și respectarea sarcinilor tactice”.

Todoran Marian, antrenor U19: „Astăzi cred neșansa a făcut ca să nu scoatem măcar un egal. În prima repriză am avut o bară și mai multe situații de a marca, iar la scorul de 0-0, în a doua repriză, am avut alte trei ocazii de gol. Nu am reușit să marcăm noi, în schimb am primit un gol pe contraatac. Acest gol a făcut ca să ne pierdem luciditatea, gazdele au primit o lovitură de la 11 metri, iar în minutul 85 am ratat un penalty. După aspectul jocului meritam un egal. Mergem mai departe!”

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Stadionul „Municipal” din Sfântu Gheorghe a găzduit, duminică, etapa a treia din Liga Elitelor. La ambele categorii de vârstă (U19 și U17), echipele noastre le-au avut ca adversare pe LPS Buzău, iar bilanţul a fost unul echilibrat, cu o victorie și o înfrângere.
 
U19 Sepsi OSK – LPS Buzău: 1-0 (a marcat: Sillo Claudiu - 90.)
U17 Sepsi OSK – LPS Buzău: 0-1
 
Todoran Marian, antrenor U19: „După un start de campionat nereușit (2 înfrângeri), astăzi jocul nostru a fost unul bun. Puteam să ne desprindem mai repede pe tabela de marcaj, dar la ultima pasă sau în momentele importante, nu s-a luat cea mai bună decizie. Felicitări jucătorilor pentru victorie și pentru faptul că au crezut până la capăt că pot învinge!”
 
Andrási Alexandru, antrenor U17: „Mulți ar spune că fotbalul trebuie jucat, iar frumusețea lui este golul. Din păcate azi am jucat fotbal, dar nu am reușit să înscriem. Ne-am creat cel puțin 10 ocazii de gol, dar ori nu am găsit poarta, ori am avut un portar în zi mare. Iar ca să întregim acest joc am pus și cireașa pe tort: ne-am băgat singuri mingea în poartă. Așa s-a scris istoria acestui meci. Fotbalul nu te iartă și asta am simțit pe pielea noastră. Fotbalul trebuie respectat!”
 
 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Etapa a doua din Liga Elitelor nu a fost una tocmai fastă pentru reprezentantele clubului nostru. Juniorii Sepsi OSK au pierdut duelul, în deplasare, cu Concordia Chiajna, atât la „U19”, cât și la „U17”.

U19 Concordia Chiajna – Sepsi OSK: 3-0

U17 Concordia Chiajna - Sepsi OSK: 6-1 (a marcat: Kocsis Norbert)

Todoran Marian, antrenor U19: „Început modest din partea noastră, iar până să apucăm să ne dezmeticim tabela de marcaj arăta 3-0, în minutul 30. Cele trei goluri au fost greșeli în lanț. Din acest moment am început sa jucăm și noi, chiar am pus probleme, dar a fost prea târziu, însă cel mai important este că și la acest scor am încercat sa revenim în joc. Ne dorim ca la următorul joc să facem primele trei puncte”.

Andrási Alexandru, antrenor U17: „Un meci cu un scor prea dur. Din păcate greșelile individuale și golul primit foarte repede, ne-a făcut să ne pierdem cumpătul. Am luat cartonaș roșu la o fază stupidă, când jocul era oprit. Dezamăgirea este mare și nu atât datorită scorului cât a atitudinii și a lipsei de încredere în joc”.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Echipele de juniori ale Academiei Sepsi OSK și-au început parcursul în noul sezon al Ligii Elitelor U17 și U19. Tragerea la sorți a făcut ca prima etapă să fie pe teren propriu, contra juniorilor de la FC Voluntari.

U17 Sepsi OSK – FC Voluntari: 2-0

au marcat: Kocsis Norbert (56.), Nistor Ákos (74.)

Declarațiile antrenorului Andrasi Alexandru după meci: „A fost primul meci după aproape șase luni de pauză, iar copiii au dovedit că fotbalul se joacă din plăcere. Astăzi am întâlnit o echipă destul de omogenă, dar am demonstrat că vrem și putem să jucăm fotbal și pas cu pas construim o echipă de viitor la Sfântu Gheorghe”.

U19 Sepsi OSK – FC Voluntari: 0-2

Concluziile antrenorului Marian Todoran: „Am întâlnit astăzi o echipă cu individualităţi capabile să facă diferenţa. Am început bine jocul, cu atitudine, agresivitate și determinare, am avut și oportunități să marcăm, dar ne-am precipitat. Astfel, prima repriză s-a terminat la 0-0, iar în repriza a doua doi jucători s-au accidentat, iar un altul a primit cartonaș roșu în minutul 65, și a fost foarte greu să mai revenim. Per ansamblu sunt mulțumit de felul în care s-au exprimat băieții, au muncit și au luptat pe tot parcursul meciului”.

SEPSI OSK

sepsiosk club logo