Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu fundaşul Hugo Sousa. Jucătorul portughez, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani, cu opțiune de prelungire.
Hugo Sousa ultima oară a jucat la Astra Giurgiu, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la echipele Aris Salonic (Grecia), Waasland-Beveren (Belgia), Sporting B (Portugalia), AE Pafos (Cipru) sau AEL Limassol (Cipru)
Îi urăm mult succes lui Hugo alături de Sepsi OSK!
 
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Evaluare utilizator: 2 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Miercuri, 16 iunie, a avut loc tragerea la sorți pentru turul al doilea preliminar din Conference League. La debutul în cupele europene, Sepsi OSK va juca fie cu Spartak Trnava (Slovacia), fie cu Mosta FC (Malta), echipe care se vor duela în turul 1 al competiţiei.

Echipa noastră va juca în prima manşă, pe 22 iulie, în deplasare, iar o săptămână mai târziu vom evolua pe teren propriu.

Ar putea fi o imagine cu text

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Jucătorii Sepsi OSK s-au reunit marți, 15 iunie, la Sfântu Gheorghe pentru reluarea antrenamentelor. Pe 25 iunie echipa va pleca într-un cantonament de 14 zile în Austria (Kaprun), unde vom disputa și cinci meciuri amicale.

Jucătorii au reluat pregătirile sub comanda antrenorului principal Leo Grozavu, staff-ul tehnic fiind completat cu Ilyés Róbert, Kulcsár László – antrenori secunzi, Cornel Cernea - antrenor de portari şi Ovidiu Chiribici - preparator fizic.
 
➡Vor evolua și în continuare la Sepsi OSK: Achahbar Annas, Aganovic Adnan, Boubacar Fofana, Csiszér Balázs, Dimitrov Radoslav, Dragomir George, Dumiter Ioan-Andrei, Dumitrescu Andres, Fülöp István, Golofca Cătălin, Gonzales Tortella Eder, Gedő Hunor, Mitrea Bogdan, Mitrea Vlad, Niczuly Roland, Ninaj Branislav, Păun Nicolae, Ștefănescu Marius, Szántó Albert, Tamás Nándor, Tincu Răzvan, Vașvari Gabriel.
➡Noi membri în echipă: Bărbuț Cristi, Stefan Ashkovski, Tsvetelin Chunchukov, Began Răzvan, Hugo Sousa.
➡Față de sezonul precedent, nu mai fac parte din lotul echipei: Safranko Pavol, Fülöp Lóránd, Purece Florin, Ștefan Florin, Rachid Bouhenna, Petrila Claudiu, Simone Rapp, Deligiannidis Panagiotis, Admir Bajrovic, Fernandez Jesus Collado, Gál Andrezly Peter, Kovács Lóránt, Nouvier Bryan.
Gruparea noastră le mulţumeşte pentru colaborare şi le urează mult succes în carieră.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi iarbă

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord şi cu Fülöp István pentru prelungirea contractului, astfel el va face parte din lotul echipei noastre şi în sezonul 2021-2022. Mijlocaşul, în vârstă de 31 de ani, a sosit la Sfântu Gheorghe în vara anului 2018.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi interior

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Lotul echipei Sepsi OSK s-a îmbogăţit cu încă un jucător, în persoana lui Stefan Ashkovski. Mijlocașul nord-macedonean, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire.
Stefan Ashkovski a evoluat ultima dată pentru FC Botoșani, după ce, de-a lungul carierei sale, a mai jucat la Slavia Sofia (Bulgaria), Fortuna Sittard (Olanda), Gornik Leczna (Polonia), Kayseri Erciyesspor (Turcia) sau Partizan Belgrad (Serbia).
Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord și cu Radoslav Dimitrov pentru prelungirea contractului, care era scadent în vara acestui an. Fundașul, în vârstă de 32 de ani, a semnat un nou contract valabil încă un an cu clubul nostru, și astfel el va face parte din lotul formației noastre și în sezonul 2021/2022.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

SEPSI OSK

sepsiosk club logo