Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Jucătorul echipei noastre, Nicolae Păun, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. În această zi specială, îi urăm cu toții un călduros ”La mulți ani”!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, dungi

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

de Covasna Media

În etapa a 17-a din Liga 1, Sepsi OSK a primit vizita campioanei en-titre, CFR Cluj, care s-a impus cu scorul de 0-1 , singura reușită a partidei consemnându-se în repriza secundă.

Sepsi OSK a intrat foarte bine în joc, practic prima repriză a fost dominată de echipa noastră, care a și avut singurele șanse de a marca. Încă din minutul 6 Ștefănescu a amenințat poarta clujenilor, dar Ciubotariu s-a opus deschiderii scorului. Până la pauză Fülöp L. și Gál au mai avut ocazii de gol, dar la cabine s-a intrat cu un rezultat alb.

Repriza secundă a început cum nu se putea mai rău pentru Sepsi OSK. Încă din minutul 49 Bouhenna a văzut cel de-al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. În aceste condiții, imaginea jocului s-a schimbat, dar chiar și în superioritate numerică CFR Cluj nu a reușit să impună ritmul. Mai mult chiar, în minutul 61 Fl. Ștefan a suferit o accidentare gravă după o ciocnire cu Niczuly.

Intrat în joc în partea secundă Luis Aurelio a dat primul semnal amenințător pentru Sepsi OSK, dar Niczuly a scos lovitura de cap a acestuia. În minutul 72, însă, portarul nostru nu a mai putut interveni: balonul a circulat pe traseul Luis Aurelio-Costache-Debeljuh, ultimul fiind autorul singurei reușite a partidei.

Pe final, Bajrovic a avut șansa egalării, dar Sandomierski a blocat și astfel Sepsi OSK a pierdut trei puncte importante în lupta de a rămâne în zona de Play-Off a clasamentului. Până la disputarea celorlalte partide ale etapei, Sepsi OSK își păstrează poziția a patra în ierarhia Ligii 1.

Liga 1, Etapa a 17-a

Sepsi OSK – CFR Cluj 0-1 (0-0)

Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / Asistenți: Şovre Octavian (Satu Mare) și Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti)

A marcat: Debeljuh (72’)

Cartonașe galbene: Fulop L. (1’), Aganovic (25’),Bouhenna (45’+1) – Pereira (16’), Djokovic (25’)

Cartonaș roșu: Bouhenna (49’)

Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, Mitrea, Ștefan (Nouvier 64’) – Gál (Tincu 53’), Vașvari, Gonzales, Stefanescu – Fülöp L. (Bajrovic 64’), Dragomir (Aganovic 7’). Antrenor: Leo Grozavu

CFR Cluj: Bălgrădean (Sandomierski 46’) – Manea, Ciubotariu, Burcă, Camora – Deac (Itu 85), Hoban (Luis Aurelio 56’), Djokovic – Costache (Carnat 75’), Debeljuh, Pereira (Chipciu 46’). Antrenor: Edward Iordănescu

Marius Raczek

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Casa Liga 1, etapa 17

A marcat: Gabriel Debeljuh (72.).

Sepsi OSK: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Fl. Ștefan (Nouvier, 64.) – Gál-Andrezly (Tincu, 53.), Vașvari, Eder, Ștefănescu – Fülöp L. (Bajrovic, 64.), Dragomir (Aganovic, 6.). Antrenor secund: Ilyés Róbert.

CFR: Bălgrădean (Sandomierski, 46.) – Manea, Ciobotariu, Burcă, Camora – Deac (Itu, 85.), Hoban (Aurelio, 56.), Djokovic – Costache, Debeljuh, Pereira (Chipciu, 46.). Antrenor: Edward Iordănescu.

Este posibil ca imaginea să conţină: oameni făcând sport şi text

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

După remiza obținută în Bănie, 0-0 cu CSU Craiova, pentru Sepsi OSK urmează o nouă partidă de foc, duminică cu începere de la ora 16:45, echipa noastră urmând să întâlnescă, la Sfântu Gheorghe, campioana en-titre, CFR Cluj.

Palmaresul întâlnirilor directe dintre Sepsi OSK și CFR Cluj însumează nouă partide, dintre care șapte au fost câștigate de clujeni, iar două dispute s-au terminat la egalitate.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport, text care spune „LEG OSK 201 Casa LIGA1 2020/21 ETAPA 17. FORDULÓ vs 2021 STADIONUL LAN 17. MUNICIPAL 16:45 SF. GHEORGHE #csakazosk #casaligal SEPSISZENTGYORGYI VAROSI STADION”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, sâmbătă, echipa etapei cu numărul 16 din Liga I. Printre performerii rundei se numără și fundașul echipei noastre, Bogdan Mitrea.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) - Echipa etapei a 16-a

Portar: Alexandru Greab (FC Argeş)

Fundași: Deian Sorescu (Dinamo), Bogdan Mitrea (Sepsi OSK), Sylvain Deslandes (FC Argeş), Risto Radunovic (FCSB)

Mijlocași: Diego Fabbrini (Dinamo), Ciprin Deac (CFR), Florin Tănase (FCSB)

Atacanți: Jose Manuel Silva Oliveira (Gaz Metan), Adam Nemec (Dinamo), Valentin Costache (CFR)

Antrenorul etapei: Ionel Gane (Dinamo)

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Ora de start a meciului Sepsi OSK - CFR Cluj a fost schimbată. Astfel, jocul va avea loc în aceeași zi, duminică, 17 ianuarie, dar de la ora 16:45 și nu 19:00 cum era inițial.
Sepsi OSK - CFR Cluj
⏰ 17.01.2021 - 16:45
📍 Casa Liga 1 / etapa 17
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni făcând sport şi în aer liber

SEPSI OSK

sepsiosk club logo