Playout etapa 9. SEPSI OSK 2 - 0 CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
În cadrul etapei a 9-a din Play-Out-ul Ligii 1, Sepsi OSK a trecut de Chindia Târgoviște, pe Stadionul Municipal din Sf.Gheorghe, cu rezultatul de 2-0 , astfel că echipa noastră a urcat momentan până pe locul 3 în clasament.
Meciul a început echilibrat, cu oaspeții având vădite intenții defensive, cu o apărare așezată pe două linii. Astfel, abia după primul sfert de oră am consemnat șutul lui Vașvari care, însă, nu a nimerit cadrul porții oaspeților. În continuare elevii lui Leo Grozavu au căutat să pună presiune, dar defensiva Chindiei a rezistat și cu prețul pierderii unui jucător. Într-un interval de doar trei minute, Ivancic a văzut de două ori cartonașul galben și implicit pe cel roșu.

Superioritatea numerică și-a spus cuvântul în minutul 43, când Aioani nu a reușit să prindă șutul expediat de Deaconu și atent, pe fază, Karanovic a deschis scorul. 

În partea secundă Sepsi OSK a dominat, având o posesie superioară, ocaziile clare de gol însă au lipsit până aproape de finalul jocului, cu toate că Achahbar și Diaz și-au încercat șansa. Avea să vină minutul 79 când bara lui Achahbar a anunțat desprinderea. Inspirat introdus în locului lui Karanovic, care marcase în prima repriză, Safranko și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, ducând scorul la 2-0.

Cu această victorie, Sepsi OSK a obținut puncte importante în lupta pentru supraviețuirea în Liga 1.

SEPSI OSK