Etapa 26. FC Astra Giurgiu 2 - 2 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK, egal cu Astra în deplasare, după ce a condus cu 2-0

Sursa foto - Facebook @osksepsi

În ultima etapă a sezonului regulat din Liga I la fotbal, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a remizat la Giurgiu, împotriva Astrei, scor 2-2. Echipa noastră a condus la pauză cu 2-0, după golurile semnate de Peter Gal și Nicolae Carnat. Inexplicabil, după pauză, echipa noastră a căzut fizic și din toate punctele de vedere. Giurgiuvenii au înscris două goluri în același minut, prin Fatai, la o gravă eroare de apărare, apoi prin Alibec, care a transformat un penalty obținut de același Fatai.

Scorul final de 2-2 a ajutat-o pe Astra Giurgiu să se califice pentru play-off, în vreme ce Viitorul Constanța va fi, în premieră, colegă de play-out cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

După 26 de runde, Sepsi OSK a terminat cu 33 de puncte, ceea ce înseamnă că la înjumătățirea pentru play-out vom rămâne cu 17, rotunjirea făcându-se în favoarea echipei.

Leo Grozavu a mizat, în acest meci, pe următorul 11: Niczuly - Csiszar, Bouhenna, Barisic, Fl. Ștefan - Velev, Dimitrov, Peter Gal, Ashashar - Carnat, Safranko. Au intrat la pauză Celea și Ștefănescu, iar spre final Tomas Diaz.

2020 FEBR 23 ASTRA

SEPSI OSK