Etapa 18. SEPSI OSK 1 - 0 CS 'U' Craiova

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

La Sfântu Gheorghe, Universitatea Craiova a început în forță meciul cu Sepsi OSK, din etapa a 18-a, prin ocazia uriașă a lui Nițu. Însă de marcat au marcat gazdele, prin Safranko, în min. 8. Ștefănescu l-a făcut remarcat pe portarul Craiovei, iar la cealaltă poartă lobul lui Cicâldău a aterizat lângă poartă. A urmat „bomba” lui Mihăilă, care a zguduit transversala, iar apoi Carnat a ratat și el din careu. Bălașa a blocat șutul lui Barisic, iar la câteva secunde distanță, pe contraatac, Cicâldău a șutat în blocaj.

După avalanșa de ocazii din prima repriză, partea a doua a început mai ponderat, iar Niczuly a parat spectaculos șutul lui Zakaric. Craiova a presat, iar Cicâldău a tras peste poartă din poziție ideală. Nici Dimitrov nu a reușit să înscrie, după ce scărița sa a fost respinsă de Bălașa, iar Sepsi – Universitatea Craiova s-a terminat 1-0.

Sepsi nu mai câștigase în campionat de pe 21 septembrie, când s-a impus cu 3-0, acasă cu Hermannstadt.

Sepsi obţine astfel două victorii identice în acest sezon cu Universitatea Craiova, ambele încheiate cu 1-0.

Leo Grozavu: „O victorie fantastică, în urma unui joc făcut, în primul rând, cu inima”

Antrenorul celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, s-a declarat foarte mulţumit de jocul prestat de echipa sa.

„O victorie fantastică obţinută de băieţi în urma unui joc făcut în primul rând cu inima. Au fost şi multe momente în care şansa a fost de partea noastră, dar atunci când eşti luptător, când crezi până la final în şansa ta, eşti şi răsplătit. Am avut şi un portar în zi de graţie, care a contat foarte mult. Toţi jucătorii, de la primul până la ultimul au luptat, s-au dăruit, în anumite momente şi-au pus şi mintea la contribuţie. Suntem încă jos în clasament. Avem nevoie de puncte până la terminarea sezonului regulat”, a spus Leo Grozavu, la finalul partidei cu “U” Craiova.

Pentru Sepsi OSK a fost prima victorie obţinută în Liga 1 după opt runde. În acelaşi timp, a fost primul succes pentru Leo Grozavu în cele două etape care au trecut cu el la timona covăsnenilor. Chiar dacă a obţinut cele trei puncte, Sepsi rămâne pe locul 10, cu 19 puncte, fiind departe de locurile de play-off, la opt puncte în spate.

În următoarea rundă, Sepsi OSK se deplasează pe terenul celor de la CFR Cluj, într-un meci programat miercuri, 4 decembrie.

We Radio

SEPSI OSK