Etapa 15. FCSB 2 - 1 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK pierde cu FCSB după un penalty controversat: Florin Tănase: „Mă așteptam să iau galben pentru simulare”
Echipa a pierdut duminică seara în deplasare cu FCSB meciul din etapa a 15-a din Liga 1 de fotbal, scor 1-2.

Sepsi i-a predat vicecampioanei o lecţie de fotbal în prima repriză, după care arbitrul a intervenit brutal în joc: a inventat un penalty pentru gazde şi le-a ajutat să câştige.

2019 NOV 04 sepsi fcsb jul ba 15

telekomsport.ro

Au fost ratări uriașe în startul meciului de pe Arena Națională. Florinel Coman nu a găsit spațiul porții din poziție ideală, iar Karanovic le-a dat emoții roș-albaștrilor. Golgheterul lui Sepsi nu l-a mai iertat pe Bălgrădean în minutul 27. Acesta a semnat prima reușită a grupării din Sfântu Gheorghe în istoria deplasărilor cu FCSB.

Răspunsul vicecampioanei a venit în repriza a doua. Căpitanul FCSB a fost decisiv împotriva celei mai bune defensive din Liga 1. Florin Tănase a scos mai întâi un penalty, transformat fără emoții de Gnohere.

În urma acestei victorii, FCSB urcă pe locul 4, cu 24 de puncte. În schimb, covăsnenii sunt pe poziţia a 10-a, cu 16 puncte.

Florin Tănase despre penalty: „Mă așteptam să iau galben pentru simulare”

Florin Tănase, protagonistul penalty-ului controversat dictat de Horațiu Feșnic în partida FCSB – Sepsi 2-1, a comentat momentul în urma căruia Gnohere a marcat și a egalat pe Arena Națională.

„Nu știu ce să zic. Dacă altădată spuneam că a fost penalty, acum nu știu ce să zic. Am pus piciorul stâng în fața lui, iar el mi-a dat peste el. Nu știu acum, dacă a fost penalty sau fault în atac. M-a mirat că s-a dat penalty, mă așteptam să scoată un galben pentru simulare”, a spus Florin Tănase, la zona mixtă.

We Radio

SEPSI OSK