Etapa 12. FC BOTOŞANI 1 - 1 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Antrenorul lui FC Botoşani după meciul cu Sepsi OSK: „Ne-au surprins puțin, ne-au atacat”

FC Botoșani a remizat cu Sepsi OSK, scor 1-1, într-un meci în care echipa din Sfântu Gheorghe a avut mai multe șanse de a marca. Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a spus la finalul meciului că echipa pe care o pregătește are probleme atunci când este atacată.

„Nu mi-am dorit X-ul dar din nefericire pentru noi atât s-a putut. A fost o primă repriză dominată de ei, cu ocazii, cu contraatacuri. A doua repriză a fost a noastră, au mai avut câteva contraatacuri când puteau să câștige iar pe final puteam câștiga și noi. Cred că e cea mai bună primă repriză a celor de la Sepsi. Ne-au surprins puțin, ne-au atacat. Noi nu suntem o echipă care să știm să preluăm din atacurile adversarului. Suntem o echipă care atacăm iar atunci când suntem puși în dificultate, ne dezechilibrează”, a spus Marius Croitoru.

Csaba László: „Nu suntem Barcelona. Nici nu vreau să fim”

Antrenorul principal al formației Sepsi OSK este mulțumit de jocul echipei dar nemulțumit de greșelile făcute de unii jucători. Csaba Laszlo a făcut referire la Istvan Kilyen care a greșit la golul marcat de Mihai Roman și Stefan Velev care putea marca în prelungiri.

„Sunt mulțumit cum a jucat echipa mea. A jucat un fotbal așa cum trebuie. Este al doilea joc consecutiv în Moldova. Am luat două puncte. Am vrut să iau minim patru, am luat două. Ați văzut jocul. Sunt fericit de cum au jucat băieții, am arătat că putem juca așa cum trebuie. Au fost foarte multe ocazii, șuturi la poartă. De ce sunt supărat? Pentru că Velev nu a marcat ultimul gol. Nu înțeleg băieții din România, de ce trebuie să joci totdeauna înapoi la poartă. Dacă nu ai presiune, ce vrei să faci? Nu ești Manchester City sau Barcelona. Dacă ești la 30 de metri și dai înapoi, ai pierdut 30 de metri. Dacă te duci la Barcelona, dai înapoi la portar, mergem toți înapoi, facem așa cum trebuie. Nu suntem Barcelona. Nici nu vreau să fim. Joci ce îți spun. Asta este o greșeală, o prostie. Este o lecție pentru toți”, a spus Csaba Laszlo.

Al 9-lea egal în 12 etape pentru Sepsi

Echipele cu cele mai multe rezultate de egalitate din acest sezon au remizat vineri seară la Botoşani. Oaspeții au deschis scorul din penalty prin Gabi Vașvari iar botoșănenii au egalat prin Mihai Roman.

Prima repriză a fost dominată aproape în totalitate de oaspeți care ar ratat câteva ocazii mari. Doar intervențiile goalkeeperului Eduard Pap au făcut ca scorul să rămână egal.

2019 OKT 4 BOTOSANI   SEPSI

Prima ocazie a oaspeților a venit în minutul 2 când Deaconu a șutat de la 20 de metri dar Pap a prins fără probleme. Carnat reia cu capul în minutul 14 dar Pap își salvează din nou echipa. În minutul 26, Vașvari și Deaconu șutează pe poartă dar Pap se opune deschiderii scorului. Botoșănenii nu au reușit să se apropie prea mult de poarta celor de la Sepsi și au încercat cu șuturi de la distanță. Velev a șutat puternic din marginea careului dar Pap respinge în corner după care Chindriș reia cu capul spre colțul lung dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

În minutul 52, Holzmann face un henț în careu iar centralul Ovidiu Hațegan dictează penalty, la semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe. Gabriel Vașvari marchează de la punctul cu var dar nu s-a bucurat așa cum a făcut-o Burcă, în Cupa României.

În minutul 65, Roman este faultat în careu dar arbitrul Ovidiu Hațegan refuză să dicteze penalty. Roman execută bine o lovitură liberă de pe stânga dar Fejer respinge de pe linia porții.

În minutul 84, Mihai Roman scapă pe contraatac, îl driblează pe Fejer și marchează. FC Botoșani forțează golul doi dar Sepsi a fost foarte aproape de a marca prin Velev care a ratat o mare ocazie în prelungiri. Chalkiadakis putea aduce trei puncte Botoșaniului dar trimite în bară din interiorul careului iar partida se încheie cu scorul de 1-1.

We Radio

SEPSI OSK