SEPSI OSK 0 - 1 DINAMO 1948 BUCUREŞTI

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK, la prima înfrângere din acest sezon al Ligii 1

Sepsi OSK a suferit luni seară prima înfrângere din noul sezon al Ligii 1 de fotbal. S-a întâmplat chiar pe teren propriu, în ultimul meci al etapei a 8-a, împotriva lui Dinamo Bucureşti, scor 0-1.

Dinamo a obținut al doilea succes consecutiv și echipa lui Dusan Uhrin Jr. e la două puncte de play-off, ocupând poziția a noua, după primele opt etape, la egalitate cu Sepsi. Daniel Popa a marcat singurul gol al partidei de la Sfântu Gheorghe.

Cel mai aproape de gol în prima parte a meciului a fost Mihai Neicuțescu, în minutul 24. Puștiul revenit de la Chindia a interceptat o minge după o respingere greșită, dar a șutat în bară cu poarta goală!

S-a jucat într-un ritm alert în permanență, ocaziile curgând de la o poartă la alta. Dinamo a fost din nou aproape de gol, prin Montini, în minutul 37, iar ultima șansă a reprizei i-a aparținut lui Sepsi: Safranko a ratat inexplicabil din câțiva metri, la capătul unei faze în care a fost uitat în careu de fundașii lui Dinamo.

Echipa lui Uhrin a controlat repriza secundă. Ocaziile lui Montini (64) și Klimavicius (67) au prevestit golul victoriei.

În minutul 83, Nistor a inventat o pasă de senzație pentru Daniel Popa, iar vârful care înscrisese de trei ori contra Clinceniului a înscris cu o execuție superbă: șut cu stângul, din prima, de la 17 metri.

Dinamo obține a doua victorie consecutivă în Liga 1 şi îi provoacă lui Sepsi prima înfrângere din actualul sezon – nici FCSB, nici CFR nu câștigaseră la Sfântu Gheorghe.

Sepsi (4-1-4-1): Fejer – Kylien, Tincu, Barisic, Konongo – Velev – Gal. Andrezly, I. Fulop, Vașvari, Carnat – Safranko

Rezerve: Moldovan, R. Deaconu, Bouhenna, Karanovic, D. Flores, Salli Edgar, M. Ștefănescu

Antrenor: Laszlo Csaba

Dinamo (4-2-3-1): Piscitelli – Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Corbu – Filip – Sorescu, Nistor, Fabbrini, Neicuțescu – Montini

Rezerve: Straton, R. Grigore, Moura, Răuță, Bru, Moldoveanu, D. Popa

Antrenor: Dusan Uhrin

Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe)

We Radio

SEPSI OSK