CS 'U' Craiova 0 - 1 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

2019 august CRAIOVA SEPSI 0 1

Sepsi OSK obţine la Craiova prima victorie din noul sezon

Sepsi OSK a câştigat duminică în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 1-0, în etapa a 5-a din Liga 1 de fotbal. Pentru formaţia din Sfântu Gheorghe e prima victorie din ultimele aproape 6 luni, de la 1-0 în deplasare la Mediaş în 17 februarie.

Marcatorul unicului gol al partidei a fost Goran Karanovic, care a înscris în min.80, la 10 minute după ce a intrat în teren în locul lui Fulop Istvan.

În urma acestei victorii, Sepsi urcă pe locul 7 în clasamentul Ligii 1, cu 1 victorie şi 4 egaluri.

Pentru Sepsi urmează meciul cu CFR Cluj de pe teren propriu, partidă care va avea loc sâmbătă, 17 august, de la ora 21:00.

Sepsi OSK va pune în vânzare începând de marți, 13 august, biletele pentru următoarele două meciuri pe teren propriu, cu CFR Cluj (17 august), respectiv Dinamo București (data nu a fost încă stabilită).

Clubul îşi doreşte ca pe această cale să vină în sprijinul suporterilor, oferindu-le posibilitatea să nu stea de două ori la rând. Clubul atrage atenția că biletele la meciul cu Dinamo se pot achiziţiona acum doar de către cei care cumpără bilete și la meciul cu CFR Cluj, în schimb pentru meciul cu CFR se poate cumpăra bilet și separat!

Cei interesaţi îşi vor putea procura tichetele marți, miercuri, joi și vineri între orele 10.00-12.00 și 15.00-17.00 la casieria situată în vecinătatea stadionului Municipal Sfântu Gheorghe, precum și online pentru meciul cu CFR de pe www.eventim.ro, începând de joi.

În limita disponibilității lor, bilete pentru meciul Sepsi OSK – Dinamo, vor mai fi puse în vânzare înaintea partidei.

We Radio

SEPSI OSK