SEPSI OSK 2 - 2 FC VIITORUL CONSTANȚA

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi egalează Viitorul la ultima fază şi rămâne neînvinsă în noul sezon. László Csaba, eliminat pe final!

Sepsi OSK a remizat acasă cu Viitorul Constanţa, scor 2-2, după un meci cu răsturnări de scor spectaculoase. Din păcate, Roland Niczuly, portarul celor de la Sepsi OSK, s-a accidentat chiar la încălzirea dinaintea meciului cu Viitorul și a fost nevoit să părăsească terenul în lacrimi, fiind înlocuit de Fejer Bela. 

În debutul partidei de la Sfântu Gheorghe, covăsnenii puteau deschide scorul după şutul plasat al slovacului Peter Gal. Până la urmă, elevii lui László Csaba au marcat, după 37 de minute de joc la execuţia perfectă a lui Nicolae Carnat, jucător crescut și format chiar la Academia Gheorghe Hagi! Fotbaliștii celor de la Sepsi s-au mișcat în voie, asta și pentru că gruparea din Ovidiu a părut lipsită de orice idee de atac.

Gică Hagi a simțit momentul prost și și-a băgat jucătorii în ședință la pauză. Iar aceștia au arătat cu totul altfel în partea a doua, ca și cum „Regele” ar fi avut o baghetă magică. Andrei Ciobanu a tras la poartă, imediat după pauză (min. 47), şi a ieşit unul dintre cele mai frumoase goluri din startul sezonului. La doar câteva minute, cei de la Viitorul au trecut în avantaj, după o fază în care din nou Barisic a gafat. După ce la faza primului gol, din degajarea lui greșită a venit superexecuția lui Ciobanu, Barisic a comis și penalty-ul asupra lui Calcan. Eric n-a ratat și a punctat de la 11 metri.

Și iată cum Viitorul reușea, într-un timp foarte scurt, să schimbe total fața partidei. Sepsi n-a renunţat la luptă şi până la urmă a egalat la ultima fază a meciului, minutul 90+3, prin algerianul Rachid Bouhenna. A fost momentul care a declanșat o stare de nervi generală la Sfântu Gheorghe. Antrenorul gazdelor, László Csaba, a fost eliminat după mai multe proteste la adresa arbitrilor. Nici Gică Hagi n-a fost mai breaz. „Regele”, convins că a fost fault în atac la Ghiță, a ieșit cu greu de pe teren, după ce, la rându-i, și-a vărsat năduful pe „fluierași”.

„Eu cred că am jucat ceea ce trebuia să jucăm împotriva Viitorului, în prima repriză. A făcut două prostii ale lui Barisic, Viitorul a marcat. Apoi băieții au fost curajoși. Am luat un punct și trebuie să îi felicit pe jucătorii mei, care au crezut că pot marca un gol. Sunt puțin supărat pe mine că am intrat pe teren și am luat cartonașul roșu. Ce să fac? Și eu m-am bucurat, dar am uitat că sunt aproape de teren. În prima repriză ei nu au avut ocazii. În a doua repriză au avut ocazii, după greșelile noastre. Nu se poate să faci asemenea greșeli. Eu cred că am meritat un punct. Eu nu vorbesc despre arbitri. Eu îmi fac treaba mea. Niciodată nu am luat cartonașul roșu și acum l-am luat pentru o prostie. Și eu sunt om, am nervi și vreau să câștig meciurile”, a spus László Csaba, după meci.

We Radio

 

SEPSI OSK