SEPSI OSK 0 - 1 CFR 1907 CLUJ

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK a pierdut din nou în faţa CFR-ului, scor 0-1, şi a rămas singura echipă fără victorie în play-off. Jucătorii pregătiţi de Eugen Neagoe au înregistrat o singură remiză şi au pierdut alte cinci meciuri.

Revenit în primul 11 al CFR-ului după ce a suferit o operaţie la inimă, George Ţucudean nu l-a dezamăgit pe Dan Petrescu. Golgheterul campionatului a avut nevoie de 24 de minute pentru a marca. Cristi Manea a dat pasa datorită căreia Ţucudean a ajuns la 18 reuşite în acest sezon.

Replica gazdelor a venit prin Karnitsky, care a tras însă peste poartă. La faza imediat următoare, căpitanul clujenilor putea să ducă scorul la 2-0, dar bara s-a opus execuţiei lui Culio. Tandia a încercat să-l surprindă pe Arlauskis, dar nu a prins spaţiul porţii. După ce i-a transmis lui Dan Petrescu că mai poate juca doar zece minute, Ţucudean a ratat şansa de a face „dubla”. S-a terminat 1 la 0 pentru CFR, a şaptea înfrângere pentru Sepsi, din tot atâtea meciuri împotriva campioanei en titre a Ligii 1.

În urma acestei partide, Sepsi a acumulat aproape 500 de minute consecutive fără gol marcat, ultima reuşită fiind chiar împotriva CFR, la acel 1-3 de la Cluj.

Neagoe după meci: „Din păcate, nu mai suntem foarte inspiraţi”

„L-am felicitat pe Dan Petrescu, deşi nu îmi convine, a câştigat în această seară şi suntem vechi prieteni, ne cunoaştem de foarte mult timp, am fost colegi. Eram multumiţi şi dacă nu pierdeam în această seară, dacă ne uităm la prima repriză, cred că cei de la CFR au avut un plus faţă de noi.

Au început jocul mai bine decât noi, am fost puţin temători la începutul jocului.Am pierdut mingea foarte uşor în unele momente când nu trebuia să o pierdem, s-a întâmplat şi în acel moment în care am primit golul. Acesti jucători merită felicitări pentru tot ce au făcut până în acest moment şi nu numai. Au fost meciuri în care ne-am autodepăşit prin atitudine, agresivitate, cred că şi în această seară am avut o atitudine foarte bună şi o determinare aşa cum trebuie sa ne prezentăm la fiecare joc. Din păcate, nu mai suntem foarte inspiraţi.

Tandia şi în această seară a avut o atitudine extraordinară, nu a reuşit să marcheze, dar nu a făcut un joc rău. Şi eu mă aştept la mult mai multe de la el pentru că are posibilităţi, dar şi absenţele pe care le-am avut in acest meci au contat foarte mult, pentru că ne-au lipsit şi Vieira, şi Adrian Rus, şi Gabi Vaşvari. Dacă eram cu toţii apţi pentru acest joc, puteam să punem probleme şi mai mari”, a declarat Eugen Neagoe după meciul de sâmbătă seara.

We Radio

SEPSI OSK