CFR 1907 CLUJ 3 - 1 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Campioana CFR Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu scorul de 3-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în primul meci din faza play-off a Ligii I de fotbal.

CFR a deschis scorul după doar 20 de secunde, printr-un gol marcat de George Ţucudean, cu un şut din vole de la 18 metri, după o minge aşezată de Ciprian Deac. Gabriel Vaşvari (48) a egalat după o acţiune a lui Joseph Mensah, la scurt timp după pauză. Croatul Damjan Djokovic (56) a readus echipa gazdă în avantaj, cu o lovitură de cap, iar Ciprian Deac (90+3, penalty) a marcat ultimul gol al partidei, după un fault comis de Mensah asupra lui Billel Omrani.

2019 marcius 9 CFR SEPSI 1 3

Fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat, Juan Culio (70) de la clujeni şi Joseph Mensah (90+2) de la oaspeţi.

Acesta este al treilea meci consecutiv între cele două echipe, CFR câştigând cu 1-0 la Sfântu Gheorghe în sferturile Cupei României, cu 1-0 la Cluj-Napoca, în ultima etapă a sezonului regulat şi sâmbătă, în play-off.

 

FC CFR 1907 Cluj - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 3-1 (1-0), Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' - Cluj-Napoca

Au marcat: George Ţucudean (1), Damjan Djokovic (56), Ciprian Deac (90+3, penalty), respectiv Gabriel Vaşvari (48).

Cartonaşe roşii: Juan Culio (CFR, 70), Joseph Mensah (Sepsi OSK, 90+2).

Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)

Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) - LPF

AGERPRES

SEPSI OSK