GAZ METAN MEDIAȘ 0 - 1 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Victorie uriașă pentru Sepsi OSK la Mediaș

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a obținut un succes uriaș în etapa a 24-a a Ligii I la fotbal, antepenultima din sezonul regulat. Echipa covăsneană s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș.

Unicul gol al meciului a fost marcat de golgeterul echipei, Tandia, în minutul 9, din penalty. Lovitura de pedeapsă a fost obținută la un corner, de Jovanovic, care a fost faultat.

După acest gol, meciul a fost unul echilibrat, cu ocazii și de o parte și de cealaltă. Echipa noastră a jucat tactic și a beneficiat de apatia celor de la Gaz Metan Mediaș, care veneau după eșecul de pe terenul celor de la Poli Iași, unde au pierdut tot cu 1-0. Medieșenii pot invoca neacordarea unui penalty de către arbitrul Kovács István din Carei (Satu Mare), la un fault în careu comis de Adrian Rus.

Sepsi OSK este pe poziția a cincea, cu 36 de puncte, la egalitate de puncte cu Astra Giurgiu (locul 4, după ce a scos un punct pe terenul campioanei CFR Cluj) și cu 2 puncte în fața ocupantei poziției a șasea, Viitorul Constanța (care este la egalitate cu Poli Iași de pe poziția a șaptea).

În etapa 25, Sepsi OSK va juca acasă cu Viitorul Constanța, iar în ultima etapă, cu CFR Cluj, în deplasare.

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleșca - R. Romeo, A. Pereira, M. Constantin, Trif - Aurelio, Ivanov - Olaru, Chamed, Ely - Rondon

Rezerve: D. Cristea, Diallo, Caiado, Fofana, Mendes, Mailat, Yazalde

Antrenor: Edi Iordănescu

Sepsi: Fejer - Moura, Rus, Jovanovici, Omar - Velev, Karnițki - Mensah, Vașvari, Fl. Ștefan - Tandia

Rezerve: Niczuly, Sato, Rudol, Drăghici, Hamed, Carnat, C. Popescu

Antrenor: Eugen Neagoe

SEPSI OSK