FC VOLUNTARI 4 - 2 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK pierde clar cu ultima clasată în primul meci oficial din 2019

Sepsi OSK a început prost meciurile oficiale din acest an, pierzând clar cu 4-2 în deplasare cu echipa de pe ultimul loc, FC Voluntari.

Meciul din etapa 21 a Ligii 1 a început cu un gol pentru Voluntari în minutul 15, după o oarecare dominare a oaspeţilor în primele minute. Tandia a reuşit egalarea în min 24, însă Voluntari a intrat în avantaj la pauză după un gol al lui Balaur în min. 36.

Gazdele au mai înscris două goluri în a doua repriză şi au păstrat toate cele trei puncte puse în joc. Sepsi a redus din diferenţă prin Hamed în minutul 89, însă n-a fost decât un gol care să mai reducă din umilinţa înfrângerii.

Pentru Sepsi a fost una dintre cele mai slabe partide din acest sezon, echipa fiind de nerecunoscut.

Sepsi OSK îşi complică astfel situaţia calificării în playoff, având nevoie de rezultate foarte bune în cele patru etape rămase de jucat în sezonul regulat: acasă cu Dinamo, deplasare cu Gaz Metan Mediaş, acasă cu Viitorul şi deplasare cu campioana CFR Cluj.

Înaintea ultimelor cinci partide din sezonul regulat, Eugen Neagoe a declarat că nu se mulţumeşte cu locul pe care Sepsi îl ocupă în clasament: revelaţia campionatului este a patra în Liga 1, la doar cinci puncte de podium.

Deşi a adus cinci jucători noi în această iarnă, Neagoe a început partida de la Voluntari în aproximativ aceeaşi formulă ca în 2018.

ECHIPELE DE START:

Voluntari: Vâtcă – Signorelli, Russo, Balaur, Ricardinho – G. Deac, Căpăţînă, Răuţă, I. Gheorghe – Gadze, Tudorie
Rezerve: Petrariu, Leasă, Buliga, Mihai, A. Bălan, F. Bălan
Antrenor: Cristiano Bergodi

Sepsi: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Velev, Rus – Drăghici, Vaşvari, F. Ştefan – Tandia 
Rezerve: Fejer, Simonovoski, Karnitski, Hamed, Rudol, Carnat, Hadnagy
Antrenor: Eugen Neagoe

SEPSI OSK