FC HERMANNSTADT 1 - 0 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK a fost învinsă în prima etapă din noul sezon al Ligii 1. Echipa din Sfântu Gheorghe a pierdut la limită, scor 0-1, meciul cu FC Hermannstadt, echipa din Sibiu aflându-se la debutul în prima ligă.

Al doilea meci al primei etape din noul sezon al Ligii 1 de fotbal s-a jucat sâmbătă pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş, unde s-au întâlnit FC Hermannstadt din Sibiu şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Din cauza problemelor cu stadionul din Sibiu, nou-promovata se vede nevoită să joace meciurile de acasă pe stadionul din Târgu Mureş, până la modernizarea terenului propriu.

Ambele echipe au trecut prin transformări mari în această vară, astfel că meciul din această etapă se anunţa unul cu multe necunoscute pentru ambii antrenori.

De la Sepsi OSK au plecat 11 jucători în ultimele luni, alţi 10 jucători fiind aduşi la Sfântu Gheorghe, însă oficialii clubului spun că mai este nevoie de 2-3 jucători pentru a avea dubluri pe toate posturile.

Antrenorul Eugen Neagoe a trimis în teren o echipă din care au făcut parte doar 6 jucători care s-au regăsit în formaţie şi sezonul trecut, cinci titulari fiind noi în lotul lui Sepsi. Este vorba despre Drăghici, Jovanovici, Velev, Vaşvari şi Prosser.

Meciul a început cu destul de multe faze de poartă, deşi toată lumea se aştepta la perioade de tatonare ale celor două echipe.

Prima ocazie a venit în min.6, când Fülöp István l-a driblat din preluare pe portarul Căbuz, dar, aflat într-un unghi dificil, a ratat complet centrarea, iar mingea a trecut la mare distanţă de poartă, deşi doi coechipieri aşteptau mingea în faţa porţii.

Primul gol al partidei a venit în min.11, când Ştefan Blănaru de la gazde a trimis cu capul în poartă un balon recentrat de sibieni.

Sepsi a jucat mai bine în repriza secundă. Elevii lui Neagoe au controlat mijlocul terenului după pauză şi au fost mult mai periculoşi decat în prima repriză. Nicio echipă nu a mai reuşit însă să înscrie, astfel că Hermannstadt câştigă la debutul în prima ligă, după ce în ultimele minute ale meciului a tras de timp pentru a-şi apăra rezultatul.

Eugen Neagoe după meciul pierdut de Sepsi: „Nu mă aşteptam să jucăm aşa slab”. 

FC Hermannstadt: Cătălin Cabuz – Alexandru Coman, Cătălin Pârvulescu, Alexandru Dandea, D. Tătar – Răzvan Dâlbea, Ilja Antonov – I. Petrescu, Bogdan Rusu, Al. Curtean – Blănaru
Rezerve: Toma Niga – A. Hergheligiu, C. Pamfile, L. Dumitru, A. Chalkiadakis, H. Tsoumou, M. Nkololo
Antrenor: Alexandru Pelici

Sepsi: Niczuly – Drăghici, Ursu, Jovanovici, Sato – Velev, Vașvari – Prosser, Fülöp, Tandia – Simonovski
Rezerve: B. Fejer – G. Rodrigues de Moura, A. Rus, I. Dodoi, Y. Hamed, Fl. Ștefan, Atilla Hadnagy
Antrenor: 
Eugen Neagoe

A: Haţegan Ovidiu (Arad – Arad)
A1: Ghinguleac Adrian Radu (Bucureşti – Bucureşti)
A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti – Bucureşti)

2018 JUL I FC HERMANNSTADT 1 0 SEPSI OSK 2

SEPSI OSK