FC ASTRA GIURGIU 3 - 2 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Astra Giurgiu a învins-o pe ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-2 (2-1), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 10-a, ultima a fazei play-off a Ligii I de fotbal. La final, Marin Barbu a lăsat de înţeles că nu va rămâne la gruparea din Covasna, cel puţin nu din postura de antrenor. Sepsi a încheiat play-off-ul fără victorie, obţinând un singur punct. Înlocuitorul lui Neagoe, Marin Barbu, va reveni la funcţia de dinainte de numirea pe bancă, fiind conştient că oficialii îşi doresc altceva.

"Trendul acum e pentru cei tineri. În primele două divizii mai sunt eu şi Mulţescu. În rest, sunt antrenori de 40 de ani. Nu îmi fac iluzii ca să nu am deziluzii. Cine vrea să intre în depresie treaba lui", a spus Marin Barbu la final. În privinţa sezonului propriu-zis, luat ca ansamblu, Sepsi a reuşit o performanţă mare prin calificarea în play-off. Din păcate, a apărut un sentiment de auto-mulţumire, iar concentrarea nu a mai fost aceeaşi când s-a jucat cu primele clasate. "Trebuie să felicităm echipa pentru parcursul din campionatul regulat.

E un loc şase care face cinste orăşelului nostru. În acelaşi timp, lumea e dezamăgită de atitudinea şi evoluţia din play-off. Pe viitor, trebuie să învăţăm din asta, astfel încât echipa să aibă evoluţii mai bune. Se putea mai mult de locul 6, dar această auto-mulţumire şi-a spus cuvântul. Pentru că obiectivul iniţial era 1-8", a mai spus Barbu, nu înainte de a vorbi de marea vedetă a echipei: "Tandia a intrat în tonul echipei, a fost şi el demoralizat de atitudinea coechipierilor. I-am dat banderola pentu moralul lui. Publicul îl iubeşte, e un jucător tehnic".

ASTRA SEPSI OSK 2019 majus 20
  • Fotó: Digi Sport

SEPSI OSK