SEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCUREŞTI

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK rămâne neînvinsă și după meciul cu Dinamo, 2-0 » "Dubla" lui Tandia a decis duelul

 

Prima repriză a fost una ștearsă, cu puține ocazii de poartă și multe inexactități tehnice din partea jucătorilor ambelor echipe. Imaginea primelor 45 de minute a fost spălată de reușita lui Birahima Tandia, din minutul 30.

Repriza secundă a fost una diametral opusă. Dinamoviștii au revenit cu o altă atitudine de la vestiar, dar s-au lovit de o defensivă exactă și de niște contre tăioase ale gazdelor. Moldoveanu a ratat două ocazii importante, luându-l de fiecare dată la țintă pe Niczuly.

Arbitrul Iulian Dima a avut de furcă în ultimele 5 minute. Alex Rodriguez a fost agățat de Penedo în interiorul careului, centralul a dictat penalty, dar după consultări cu tușierul a revenit asupra deciziei: simulare și cartonaș galben!

SEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_01.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_02.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_03.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_04.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_05.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_06.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_07.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_08.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_09.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_10.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_11.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_12.jpgSEPSI OSK 2 - 0 DINAMO BUCURESTI_13.jpg

Dinamoviștii au trimis jucătorii înalți în față, dar nu amenințat poarta adversă în cele 5 minute de prelungire. Mai mult, Tandia a lovit pe contraatac, 2-0,  și a dinamitat peluza din spatele lui Penedo.

http://www.gsp.ro


AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com

SEPSI OSK