Etapa 1. CS 'U' CRAIOVA 2 - 2 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK, remiză dramatică la Craiova

În prima etapă din Superliga, Sepsi OSK s-a deplasat pe terenul Universității Craiova, acolo unde, după un final dramatic, alb-roșii au avut puterea să revină de la 0-2 și să scoată un rezultat de egalitate, 2-2.

Partida a început sub semnul echilibrului și prima ocazie a aparținut lui I.Gheorghe, în minutul 5, însă șutul acestuia la colțul lung a fost respins de Pigliacelli. În continuare niciuna dintre echipe nu s-a aratăt periculoasă, până în minutul 29. Atunci, abia intrat pe teren de trei minute, Gustavo, complet liber în interiorul careului a reluat cu capul în poartă centrarea lui Ivan. Până la pauză s-a mai consemnat ocazia lui Koljic la care s-a remarcat Niczuly, respectiv șutul lui Păun apărat de Pigliacelli. 

Partea secundă s-a reluat cu Universitatea Craiova în avantaj de un gol, și din nou prima ocazie a aparținut echipei noastre prin Golofca. Cu toate acestea tot craiovenii au marcat, prin același Gustavo care l-a învins pe Niczuly din pasa lui Koljic. Astfel, Sepsi OSK, s-a văzut nevoită să forțeze revenirea în joc și Damașcan a marcat din centrarea lui Dimitrov. Mai mult chiar, Păun a restabilit egalitatea în minutul 87, iar Ispas putea de lovitura de grație la ultima fază a partidei.

Din nou Sepsi OSK a dovedit că este o echipă cu un moral puternic, și dintr-o partidă care se părea că va fi o primă înfrângere în acest sezon, a reușit să se întoarcă din Bănie cu un punct.

2022 JUL 15 CRAIOVA SEPSI.jpg

Superliga-Etapa 1

Universitatea Craiova-Sepsi OSK 2-2(1-0)

Arbitru:Radu Petrescu, Asistenți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu.

A marcat: Gustavo (29’,59’) - Damașcan(74’), Păun(87’).

Cartonașe galbene: Baiaram (33’), Papp (63’), Pigliacelli (65’) -Bărbuț (44’), Mitrea (65’), Dumitrescu (66’).

Cartonaș roșu: Mateiu (89’) 

Universitatea Craiova: Pigliacelli-Căpățînă (Martic 84’), Screciu, Papp, Vătăjelu-Crețu, Mateiu-Roguljic (Gustavo 26’), Baiaram (Nistor 73’), Ivan-Koljic (Markovic 73’). Antrenor: Bálint László. 

Sepsi OSK: Niczuly-Dimitrov, Bălașa, Ninaj (Rondon 62’), Mitrea, Dumitrescu (Ispas 82’) -Păun, I.Gheorghe (Rodriguez 69’) -Bărbuț (Golofca 46’), Ștefănescu-Tudorie (Damașcan 69’). Antrenor: Cristiano Bergodi. 

de covasnamedia.ro

 

SEPSI OSK