Etapa 22. FC BOTOŞANI 1 - 0 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În prima partidă oficială din 2022, Sepsi OSK a pierdut cu rezultatul de 1-0 în deplasare la FC Botoșani, o înfrângere care, cel puțin pentru moment, îndepărtează trupa lui Cristiano Bergodi de zona de Play-Off.

Prima repriză a fost una echilibrată, ambele echipe fiind mai mult cu gândul la punctele atât de necesare pentru accederea în Play-Off. Astfel fazele de poartă au fost rare, Aganovic de la Sepsi OSK, respectiv Roman de la gazde, fiind singurii care au dat ceva emoții celor doi portari. Pe fondul acestui joc gazdele aveau, totuși, să deschidă scorul prin Papa care a beneficiat de o pasă a lui Mailat.

După reluare Sepsi OSK, nevoită să forțeze pentru a egala cel puțin, nu a dat semne că ar putea să o facă. Prima ocazie a venit în minutul 64, dar de partea gazdelor, însă șutul lui Mailat a ocolit poarta. În minutele care au urmat, alb-roșii parcă au arătat mai mult curaj, dar în două bune situații Golofca a ratat. Replica gazdelor nu s-a lăsat așteptată și Florescu a fost aproape de a majora scorul, balonul însă a lovit bara porții lui Niczuly.

Sepsi OSK rămâne pe poziția a 10-a în clasamentul Ligii 1. Etapa următoare alb-roșii o vor întâlni pe Universitatea Craiova la Sfântu Gheorghe, partidă programată vineri, 28 ianuarie, cu începere de la ora 20:00.

Liga 1, Etapa 22

FC Botoșani - Sepsi OSK 1-0 (1-0)

Arbitru: Horia Mladenovic, Asistenți: Sebastian Gheorghe, Cosmin Vatamanu

A marcat: Papa (41’)

Cartonașe galbene: Papa (22’), Dragu (35’)

FC Botoșani: Contra - Braun, Dragu, Racovițan, Florescu - Edjouma, Papa-Seroni, Roman (Lupeta 88’), Jaja (Neciu 88’) – Mailat (Fili 77’). Antrenor: Marius Croitoru

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas - Eder, Fofana (Achahbar 57’), Aganovic, Golofca (Ștefănescu 76’), Damașcan (Luckassen 57’), Askovski. Antrenor: Cristiano Bergodi

SEPSI OSK