Etapa 4. Farul Constanța 1 - 0 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În etapa a 4-a din Liga 1, Sepsi OSK a suferit cea de-a doua înfrângere, consecutivă, 1-0 pe terenul Farului Constanța, după un joc cu două reprize diametral opuse din punct de vedere al desfășurării ostilităților.

Prima repriză a fost dominată de Sepsi OSK care și-a creat o mulțime de ocazii. Prima a venit în minutul 11 când Dimitrov nu a nimerit cadrul porții lui Aioani. Apoi, același portar al gazdelor a intervenit la lovitura de cap a lui Fofana, reluarea din doar doi metri a lui Ninaj și la șutul periculos expediat de Damașcan. Gazdele au avut o singură oportunitate, dar Niczuly a respins șutul lui Pitu. Astfel, prima parte s-a terminat nedecis, oarecum nedrept pentru trupa lui Leo Gorzavu.

În repriza secundă, pe fondul unei greșeli în defensiva noastră, avea să vină și golul, care de fapt a decis soarta partidei. Dimitrov s-a complicat, a pierdut balonul și De Nooijer l-a găsit liber în careu de Betancor care a șutat pe lângă Niczuly. Din momentul înscrierii golului, Sepsi OSK și-a pierdut luciditatea din prima repriză, singurul șut pe spațiul porții gazdelor venind târziu, din lovitura liberă executată în forță de Mitrea.

Partida s-a încheiat într-o atmosferă tensionată, cu Leo Grozavu și Gică Hagi, antrenorii celor două echipe, trimiși în tribună, dar și scandările triviale ale galeriei Farului, care nu fac cinste unui club cu o veche tradiție în fotbalul românesc.

Liga 1, Etapa a 4-a

Farul Constanța -Sepsi OSK 1-0 (0-0)

Arbitru: Adrian Cojocaru, Asistenți: Marius Badea, Ferencz Tunyogi

A marcat: Betancor (49’)

Cartonașe galbene: Ciobanu (88) -Mitrea (36), Ninaj (77)

Farul: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer (Buta 80’) - Romario, Mladen, Artean (Dobrosavlevici 73’) – Chițu (Ciobanu 59’), Betancor (Petre 80’), Pitu (Sali 81’). Antrenor: Gheorghe Hagi

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Eder Gonzalez 63’), Ninaj (Tincu 77’), Hugo Sousa, Mitrea – Dumitrescu, Fofana (Golofca 83’), Vașvari, Ștefănescu (Păun 63’)- Damașcan, Chunchukov (Askovski 83’). Antrenor: Leo Grozavu

de Covasna Media

SEPSI OSK