Etapa 3. SEPSI OSK 1 - 2 CS MIOVENI

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK a suferit prima înfrângere în această ediție a Ligii 1, rezultat 1-2 cu CS Mioveni, întâlnire din cadrul etapei a 3-a care s-a disputat pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Cu toate că Sepsi OSK a controlat prima parte a jocului, la pauză CS Mioveni a intrat în avantaj cu rezultatul de 1-0. Încă din minutul 2 Achahbar a amenințat poarta oaspeților, pentru ca, ceva mai târziu, același Achahbar să nu poată controla un balon în careul celor de la CS Mioveni. Chunchukov l-a evidențiat și el pe portarul advers, Duncan, spre mijlocul primei reprize Rusu fiind cel care i-a dat de lucru lui Niczuly. Contrar cursului jocului CS Mioveni a deschis scorul în minutul 38, atunci când Dumitriu a profitat de greșeala lui Ispas și a stabilit scorul pauzei.

Imediat după pauză CS Mioveni a marcat din nou. Rusu a fost găsit cu un balon în careul covăsnenilor și șutul acestuia, din unghi, a majorat diferența. Sepsi OSK a încercat să revină în joc, lovitura de cap a lui Chunchukov fiind respinsă de Duncan. Același jucător avea să izbutescă pe final golul de onoare al alb-roșilor.

Liga 1- Etapa 3

Sepsi OSK - CS Mioveni 1-2 (0-1)

Arbitru: Viorel Flueran, Asistenți: Adrian Vornicu, Ionuț Bobe

Au marcat: Chunchukov (90’+1) - Dumitriu (38’), Rusu (46’)

Cartonaș galben: Dumitriu (77’)

Sepsi OSK: Niczuly - Tamás (Dumitrescu 57’), Tincu, Mitrea, Ispas (Rep 46’) - Eder Gonzalez, Achahbar (Dimitrov 56’), Vașvari, Ștefănescu (Damașcan 71’) - Chunchukov, Ashkovski (Bojic 56’). Antrenor: Leo Grozavu

CS Mioveni: Ducan - Garutti, Iacob, Scarlatache - Oancea, Panait (Vereș 71’), Dumitriu (Toma 82’), Șerbănică (Balaur 82’) - Blănaru, Rusu (Cristea 71’), Buziuc (Rădescu 64’). Antrenor: Alexandru Pelici

Marius Raczek

de Covasna Media

SEPSI OSK