UEFA - FC SPARTAK TRNAVA 0 - 0 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK a obținut un rezultat bun la Trnava, 0-0 cu Spartak

La debutul în competițiile europene, Sepsi OSK a remizat pe terenul celor de la Spartak Trnava, rezultat 0-0, în prima manșă a turului secund din calificările pentru Conference League.

Sepsi OSK a intrat bine în joc, fără obișnuitul trac al unei debutante într-o competiție. Astfel, primele două ocazii au aparținut echipei nostre prin Rep, șut scos cu dificultate de portarul gazdelor, respectiv Ștefănescu. care a trimis puternic de la distanță. dar direct în brațele lui Takac. În replică. Spartak a avut o bună ocazie prin Bukata, care a reluat peste poarta lui Niczuly.  Până la pauză. tot Sepsi OSK a fost mai periculoasă și în două rânduri putea deschide scorul la șuturile lui Chunchukov și Ștefănescu.

Repriza secundă a debutat cu o altă atitudine a gazdelor. care au și avut o serie de oportunități la poarta covăsnenilor care s-au aflat mai mult în propria jumătate de teren. Pe o contră, însă, în minutul 54 Damașcan, intrat la pauză, a șutat din unghi, puțin pe lângă bara porții slovacilor, apoi,ceva mai târziu, Niczuly a intervenit în fața lui Yusuf. La jumătatea părții secunde jocul s-a mai echilibrat, cu Sepsi OSK având mai mult inițiativa, fără ca să amenințe poart lui Takac. Finalul a fost dramatic, după ce Mitrea a văzut al doilea cartonaș galben, și implicit pe cel roșu, în minutul 85. Chiar și în aceste condiții, Sepsi OSK a plecat neînvinsă de la Trnava.

SEPSI OSK