Etapa 29. FC UTA ARAD 2 - 0 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK învisă la Arad de UTA

Covasna Media

În etapa a 29-a din Liga 1, penultima a sezonului regulat, Sepsi OSK a fost învinsă la Arad de UTA cu rezultatul de 2-0.

UTA a dominat prima repriză, una în care elevii lui Leo Grozavu nu s-au regăsit și astfel rezultatul după primele 45 de minute a reflectat situația din teren. Încă din minutul 9 Buhăcianu a avut o bună oportunitate de a marca, dar Niczuly a respins. Apoi, în minutul 23, după un corner, portarul lui Sepsi OSK nu s-a mai putut opune loviturii de cap a lui Tomozei care a deschis scorul. Până la pauză UTA mai putea înscrie prin Hora și Buhăcianu, dar la vestiare s-a intrat cu rezultatul de 1-0 în favoarea gazdelor.

Partea secundă a început cu o ocazie pentru Sepsi OSK, dar lovitura de cap a lui Fofana nu a nimerit cadrul porții arădene, așa cum nici șutul lui Petrila nu o va face câteva minute mai târziu. După o ocazie a lui Albu din cornerul executat de Roger, Sepsi OSK a început să devină mult mai periculoasă, iar Petrila, Golofca și Fofana au amenințat poarta apărată de Iacob. UTA avea, însă, să decidă soarta jocului în minutul 81 când Shlyakov, după o combinație cu Roger, l-a învins pe Niczuly și cu concursul fundașului nostru Fl.Ștefan. Mai mult, în ultimele minute Niczuly a văzut cartonașul roșu pentru un fault în poziție de ultim apărător, covăsenenii terminând astfel întâlnirea în inferioritate numerică.

În ultima etapă a sezonului regulat Sepsi OSK va evolua pe propriul teren cu FCSB, partidă care va avea loc în data de 10 aprilie, cu începere de la ora 19:00.

Liga 1, Etapa a 29-a

UTA-Sepsi OSK 2-0 (1-0)

Arbitru: Horia Maldenovici, Asistenți: Bogdan Gheorghe, Ferencz Tunyogi

Au marcat: Tomozei (23’), Shlyakov (81’)

Cartonașe galben: Hora (71’) respectiv Bouhenna (3’), Fofana (53’)

Cartonaș roșu: Niczuly (87’)

UTA: Iacob-Tomozei (Rrumbullaku 80’), Benga, Ilie, Shlyakov-Roger, Isac (Vorobjovas 46’), Albu, Miculescu (Petre 72’)-Hora (Buștea 72’) - Buhăcianu. Antronor: László Bálint.

Sepsi OSK: Niczuly-Dimitrov, Bouhenna (Vașvari 46’), Mitrea, Tincu – Achahbar (Eder Gonzales 68’), Fofana, Fl.Ștefan (Ștefănescu 82’) - Petrila, Safranko (Fülöp L. 68’), Tamás (Golofca 46’). Antrenor: Leo Grozavu.

 

 

SEPSI OSK