Etapa 27. FC BOTOŞANI 1 - 2 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În etapa a 27-a din Liga 1, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-1 pe terenul echipei FC Botoșani, un succes care asigură într-o bună măsură trupei lui Leo Grozavu prezența în Play-Off.

De-a lungul primei reprize, Sepsi OSK a fost echipa care a avut mai mult timp posesia, însă până aproape de pauză nu s-au consemnat faze importante de poartă. În minutul 41, după o eroare a defensivei gazdelor, Rodriguez l-a faultat în careu pe Safranko. Vașvari a transformat cu siguranță lovitura de la 11m, astfel că Sepsi OSK a intrat la cabine în avantaj, rezultat 0-1.

FC Botoșani a intrat mai bine în partea secundă și Niczuly împreună cu defensiva echipei noastre au reușit să mențină avantajul în ciuda ocaziilor lui Papa și Ongenda. Gazdele au mai amenințat o dată poarta covăsnenilor prin Patache, după care alb-roșii au preluat inițiativa. Mai întâi Golofca a avut șansa de a mări avantajul, pentru ca apoi servit de Safranko, Tamás să finalizeze pentru 0-2.

Pe final Niczuly a respins șutul trimis din lovitură liberă de Ongenda, dar nu s-a mai putut opune în fața lui Camara, cel care a redus ecartul în minutele de prelungire.

2021MARCIUS15BOTOSANI SEPSI1 2

SEPSI OSK