Etapa 21. FC ARGEȘ PITEȘTI 1 - 1 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În partida restantă contând pentru etapa 21 din Liga 1, Sepsi OSK a obținut un punct, după rezultatul de 1-1 pe terenul echipei FC Argeș.

Gazdele au părut mult mai motivate în debutul jocului și Niczuly s-a văzut nevoit să intervină decisiv în fața lui Malele, la prima ocazie de gol a partidei. După 10 minute mai bune ale piteștenilor, Sepsi OSK a preluat inițiativa și a reușit să înscrie. Astfel, în minutul 22, în urma unui corner executat de Eder Gonzales, atent, pe fază, Bouhenna a reluat în poarta apărată de Greab. Finalul primei părți a aparținut din nou gazdelor, dar șutul lui Palic a fost respins de Niczuly și elevii lui Leo Grozavu au intrat la pauză cu avantaj de un gol.

Repriza secundă a început sub semnul echilibrului, însă, în minutul 56, din nou Palic, l-a pus la încercare pe Niczuly care a respins în corner. Trei minute mai târziu avea să vină golul egalizator. O neatenție a defensivei noastre, la centrarea lui Mușat, l-a adus în situație de finalizare pe Dumitru care a reluat spectaculos sub bară, aproape de vinclu. Mai mult, chiar Maes de la gazde putea întoarce soarta jocului, Niczuly, însă, a intervenit senzațional.

În ultimele minute Sepsi OSK a forțat victoria, dar din centrarea lui Csiszér, Safranko a trimis pe lângă poartă. Pentru Sepsi OSK acesta este cel de-al cincilea rezultat de egalitate consecutiv, sâmbătă echipa noastră urmând să întâlnească pe teren propriu echipa Academica Clinceni.

SEPSI OSK