Etapa 20. SEPSI OSK 2 - 2 FC VOLUNTARI

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În etapa a 20-a din Liga 1, Sepsi OSK a remizat pe propriul teren, în partida cu FC Voluntari, scor 2-2, după ce echipa noastră avusese un avantaj de 2-0 la pauză. Sepsi OSK a marcat repede. B.Mitrea a executat superb în minutul 5 o lovitură liberă, însă, după deschiderea scorului am asistat la un meci echilibrat. Sepsi OSK a cedat inițiativa oaspeților, dar aceștia nu au reușit să amenințe poarta lui Fejér.

Pe fodul unui joc mai puțin spectaculos avea să vină, totuși, o nouă reușită pentru echipa noastră. În mintul 32 Eder Gonzales  a centrat din lovitură liberă și Fofana a înscris cu capul. Până la puză Kovacs L. a mai avut o ocazie bună, dar la cabine s-a intrat cu rezultatul Sepsi OSK-FC Voluntari 2-0.

După reluare, oaspeții au intrat mult mai bine în joc și prima ocazie aparține celor de la FC Voluntari, astfel că centrarea lui Stoica a lovit bara iar Iavnov a trimis apoi peste poartă. A urmat, însă, lovitura liberă din minutul 58, când Ivanov a executat perfect și scorul devenea 2-1. Mai mult chiar, peste zece minute FC Voluntari a egalat, Stoica fiind autorul golului din centrarea lui Ricardinho.

Tradiția se păstreză în continuare, Sepsi OSK rămâne fără victorie pe propriul teren în disputele cu FC Voluntari. Următoarea partidă a echipei noastre va avea loc pe 2 februarie, în deplasare, la FC Argeș.

 

SEPSI OSK