Etapa 17. SEPSI OSK 0 - 1 CFR 1907 CLUJ

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK a intrat foarte bine în joc, practic prima repriză a fost dominată de echipa noastră, care a și avut singurele șanse de a marca. Încă din minutul 6 Ștefănescu a amenințat poarta clujenilor, dar Ciubotariu s-a opus deschiderii scorului. Până la pauză Fülöp L. și Gál au mai avut ocazii de gol, dar la cabine s-a intrat cu un rezultat alb.

Repriza secundă a început cum nu se putea mai rău pentru Sepsi OSK. Încă din minutul 49 Bouhenna a văzut cel de-al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. În aceste condiții, imaginea jocului s-a schimbat, dar chiar și în superioritate numerică CFR Cluj nu a reușit să impună ritmul. Mai mult chiar, în minutul 61 Fl. Ștefan a suferit o accidentare gravă după o ciocnire cu Niczuly.

Intrat în joc în partea secundă Luis Aurelio a dat primul semnal amenințător pentru Sepsi OSK, dar Niczuly a scos lovitura de cap a acestuia. În minutul 72, însă, portarul nostru nu a mai putut interveni: balonul a circulat pe traseul Luis Aurelio-Costache-Debeljuh, ultimul fiind autorul singurei reușite a partidei.

Pe final, Bajrovic a avut șansa egalării, dar Sandomierski a blocat și astfel Sepsi OSK a pierdut trei puncte importante în lupta de a rămâne în zona de Play-Off a clasamentului. Până la disputarea celorlalte partide ale etapei, Sepsi OSK își păstrează poziția a patra în ierarhia Ligii 1.

SEPSI OSK