Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Patru goluri pentru trei puncte la Arad

de covasnamedia.ro

În etapa a 19-a din Superliga, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 4-1, în deplasare la Arad, într-o partidă pe care a dominat-o, cele trei puncte venind absolut meritat în contul trupei pregătite de Cristiano Bergodi.

Pe un teren foarte greu, gazdele au avut prima ocazie, dar Batha nu l-a putut învinge pe Niczuly cu o lovitură de cap, după un corner. Cu trecerea timpului, Sepsi OSK a preluat inițiativa; Matei, și apoi Păun împreună cu același Matei, au fost aproape de deschiderea scorului. În cele din urmă, Matei a marcat, dintr-un penalty acordat după decizia VAR, tot el fiind cel faultat de către Keșerü. Bucuria covăsnenilor nu a durat decât până la repunerea de la centru, cu largul concurs al lui Ninaj arădeanul Otele reușind să restabilească egalitatea.

După pauză, Sepsi OSK a rămas mai periculoasă în atac, iar Ștefănescu, după ce a trecut de Benga, a făcut 2-1, cu un șut perfect la colțul scurt. Tot Ștefănescu putea să majoreze diferența, dar Iacob a reținut lovitura sa de cap. În schimb, arădenii nu l-au mai putut opri pe Tudorie, care a profitat de pasa lui Matei. Mai mult, gazdele au rămas fără Abeid, eliminat cu cartonaș roșu pentru că l-a scuipat pe Aganovic. Ultima reușită pentru covăsneni a venit în prelungiri: Păun a finalizat o fază în care alb-roșiii au combinat perfect.

Pentru Sepsi OSK, următoarea partidă din Superliga va avea loc pe 9 decembrie, când la Sfântu Gheorghe o va întâlni pe FC Voluntari.

Superliga, Etapa 19

UTA-Sepsi OSK 1-4 (1-1)

Arbitru: Cătălin Popa. Asistenți: Mircea Orbuleț, Romică Bîrdeș

Au marcat: Otele (30’) – C. Matei (29’-penalty), Ștefănescu (53’), Tudorie (64’), Păun (90’+5)

Cartonașe galbene: Cibi (84’) – Ștefănescu (39’), Niczuly (45’+3), Tudorie (73’)

Cartonaș roșu: Abeid (69’)

UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Anton, Abeid – Otele, F. Matei (Cibi 58’), Batha, Pop (Dobrescu 72’) – Postolachi (Godwin 70’), Keșerü (Stahl 58’). Antrenor: Bálint László

Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic (Dimitrov 86’), Ninaj, Tamás, Dumitrescu – Rodriguez (Junior 86’), Păun, C. Matei – Rondon (Varga 86’), Safranko (Tudorie 60’), Ștefănescu (Gheorghe 73’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

2022 DECEMBER 2 UTA SEPSI 1 4 EREDMENY

SEPSI OSK