Play-Out Etapa 3. SEPSI OSK 6 - 0 Academica Clinceni

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Victorie la scor pentru Sepsi OSK!

de Covasna Media

În etapa a 3-a din Play-Out-ul Ligii 1, Sepsi OSK a învins-o de o manieră categorică pe Academica Clinceni, rezultat 6-0, astfel că elevii lui Cristiano Bergodi au urcat o poziție în clasamentul acestei faze a competiției. A fost cea mai mare diferență de scor la care a câștigat Sepsi OSK într-o partidă disputată în Liga 1.

Partida nu a avut istoric, încă din primele minute Sepsi OSK impunându-și voința pe teren. După două ocazii ale lui Luckassen și Bălașa, deschiderea scorului s-a consemnat în minutul 10. Luckassen a profitat de o gafă a defensivei ilfovenilor și a marcat primul gol al partidei. Patru minute mai târziu, în urma unui corner, Bălașa a deviat cu capul și din Luca Florică balonul a ajuns în poarta lui Ureche. Peste alte trei minute Askovski a șutat în bara transversală, apoi Aganovic a nimerit și el bara. La vestiare s-a intrat totuși cu scorul de 3-0, Păun fiind cel care l-a învins pe Ureche în primul minut al prelungirilor primei reprize.

În partea secundă scenariul a rămas același, cu Sepsi OSK dominând categoric. Aganovic a dus scorul la 4-0, după o pasă primită de la Luckassen, pentru ca Tudorie să mărească diferența fiind servit foarte bine de Golofca. Ultima reușită a partidei a purtat semnătura lui Mitrea și astfel Sepsi OSK și-a trecut în cont a doua victorie din faza de Play-Out, luând ca la… tenis, un set ilfovenilor.

Următoarea etapă programează pentru Sepsi OSK o deplasare dificilă, la FC Botoșani, în data de 10 aprilie, trupa moldavă venind rănită în orgoliu după ce a pierdut cu 3-0 partida cu Rapid București.

Liga 1, Play-Out, Etapa a 3-a

Sepsi OSK-Academica Clinceni 6-0 (3-0)

Arbitru: Cătălin Popa, Asistenți: Gabriel Stroe, Gheorghiță Bălan

Au marcat: Luckassen (10’), Bălașa (14’), Păun (40’+1), Aganovic (67’), Tudorie (85’), Mitrea (90’)

Cartonașe galbene: Ștefănescu (62’) – Dima (35’), Tsvetkov (41’), R.Ion (52’)

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu – Aganovic (Fülöp I. 70’), Păun, Eder Gonzalez (Vașvari 60’) – Ashkovski (Bărbuț 61’), Luckassen (Tudorie 76’), Ștefănescu (Golofca 70’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Academica: Ureche - Rufati, C. Ion, Corinus (Obedeanu 67’), Holzmann (Vlăsceanu 82’) - Tsvetkov, Vrdoljak - Luca Florică (Iana 82’), Dima (Mboko 46’), R. Ion – Dumitrache (Jerdea 67’). Antrenor: Daniel Popa

SEPSI OSK