Etapa 24. SEPSI OSK 0 - 0 Academica Clinceni

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK a remizat și cu Academica Clinceni

de Covasna Media

În etapa a 24-a din cadrul Ligii 1, pe Stadionul Municipal din Sf.Gheorghe, Sepsi OSK și Academica Clinceni au terminat la egalitate, rezultat 0-0, acesta fiind cea de-a șasea remiză consecutivă pentru echipa noastră.

Prima repriză a fost mai puțin spectaculoasă, cu un joc echilibrat, care s-a desfășurat mai mult la mijlocul terenului. Ultimele 15 minute, însă, au fost dominate clar de elevii lui Leo Grozavu. Mai întâi Petrila a șutat peste poartă din poziție foarte bună, în minutul 32, același jucător a mai avut șansă ceva mai târziu, iar apoi Vâlceanu a respins reluarea cu capul a lui Tincu după o lovitură de colț.

Tot Petrila a avut prima ocazie a părții secunde, care a început ceva mai animat, în replică Rusescu amenințând poarta apărată de Niczuly. Până la final cele mai bune situații le-a avut echipa noastră, însă, Vâlceanu, portarul oaspeților a prins o zi de excepție și a reușit să se opună șuturilor lui Safranko și Achahbar.

Cu această remiză, a șasea consecutivă pentru trupa lui Leo Grozavu, Sepsi OSK rămâne pe poziția a patra în clasament, cel puțin până la disputarea tuturor partidelor din această etapă.

SEPSI OSK