Etapa 10. CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1 - 2 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Loviturile de pedeapsă au adus victoria

În etapa a 10-a din Superliga, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-1 pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, în fața echipei Chindia Târgoviște, și astfel elevii lui Cristiano Bergodi au întrerupt o serie de trei înfrângeri consecutive.

În prima repriză nu s-au consemnat prea multe faze de poartă, iar Chindia Târgoviște a fost mai periculoasă, până în minutul 20 având singurele ocazii de a marca. Chiar la cinci minute după debutul partidei, Popa a șutat de la distanță, Niczuly a respins în față, dar Popadiuc nu a reușit să trimită în poartă. Din nou, Popa a ieșit în evidență în minutul 18, intervenția lui Dumitrescu, însă, a salvat-o pe Sepsi OSK. În cele din urmă, covăsnenii au fost cei care au deschis scorul, dintr-un penalty transformat de Rondon, lovitura de la 11 m fiind dictată după intervenția incorectă a lui Akhmatov la Păun. La cabine, pentru pauză, s-a intrat totuși cu rezultatul de 1-1: din centrarea lui Neguț, Cooper a reluat cu capul imparabil.

Nici partea secundă nu a fost generoasă din punct de vedere al ocaziilor de poartă. Am consemnat lovitura de cap a lui Rondon, reținută de portarul Moldovan, și șutul periculos expediat de Ștefănescu, la care a intervenit același goalkeeper al dâmbovițenilor. Golul victoriei a venit în minutul 81. Passaglia l-a faultat în careu pe Rondon și I. Gheorghe a transformat, pentru ca toate cele trei puncte să intre în contul alb-roșiilor din Sfântu Gheorghe.

În următoarea etapă, Sepsi OSK va avea o partidă dificilă, la Sfântu Gheorghe, având-o ca adversară pe FC Botoșani.

Superliga, Etapa 10

Chindia Târgoviște - Sepsi OSK 1-2 (1-1)

Arbitru: Viorel Fluieran. Asistenți: Mihai Artene, Vlad Bărleanu

Au marcat: Cooper (43’) – Rondon (37’-penalty), I. Gheorghe (81’-penalty)

Cartonașe galbene: Akhmatov (13’), Orozco (45’+2), Passaglia (80’)

Chindia: D. Moldovan - Orozco, Boldor, Celea, Ioniță – Popadiuc (Passaglia 46’), Vorobjovas, Akhmatov (Dumitrașcu 46’), Neguț (Șerban 67’) – Popa (Chamed 82’), Cooper (Grubac 54’). Antrenor: Adrian Mihalcea

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Ciobotariu, Dumitrescu – Aganovic (F.Junior 82’), Păun, Rodriguez (Safranko 67’) - Bărbuț (I. Gheorghe 61’), Rondon (Tudorie 82’), Ștefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi

 https://covasnamedia.ro/

SEPSI OSK