Play-Out Etapa 6. FC RAPID 1 - 0 SEPSI OSK

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sepsi OSK, la prima înfrângere în Play-Out

În etapa a 6-a din Play-Out-ul Ligii 1, Sepsi OSK a fost învinsă cu rezultatul de 1-0, în deplasare la Rapid București, suferind astfel prima înfrângere în partea secundă a campionatului.

Partida a avut două reprize distincte. Prima repriză a fost controlată de Sepsi OSK, însă elevii lui Cristiano Bergodi nu au reușit să-și valorifice ocaziile avute. Încă din startul partidei covăsnenii au controlat jocul și prima ocazie a venit în minutul 25 când Moldovan a blocat în fața lui Dumitrescu. Același portat al gazdelor a intervnit câteva minute mai târziu la balonul expediat de Golofca. Până la pauză s-a mai consemnat șutul la colțul scurt trimis de Ștefănescu, Moldovan fiind din nou la post. 

La reluare aspectul jocul s-a schimbat și Rapid a început să pună presiune. Belu-Iordache a amenințat poarta lui Niczuly cu un șut de la distanță, dar portarul echipei noastre a scos de sub bară. În replică Vașvari și-a încercat norocul, Moldovan a parat însă sigur, balonul expediat din afara careului. Unicul gol a venit în minutul 80 când Ilie a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns în careul covăsnenilor și a lobat balonul, la colțul lung, peste Niczuly. Totuși, partida putea să se termine la egalitate, ultima și poate cea mai mare ocazie având-o Askovski care din cinci metri a reluat cu capul peste poartă.

Cu această înfrângere Sepsi OSK a rămas la cinci puncte în spatele Rapidului și riscă să piardă poziția secundă în Play-Out dacă FC Botoșani o va învinge pe U Craiova 1948. Următoarea partidă pentru alb-roșii va avea loc vineri, 29 aprilie, cu începere de la ora 17:30, când la Sfântu Gheorghe va veni Gaz Metan Mediaș.

Liga 1, Etapa 6, Play-Out

Rapid București-Sepsi OSK 1-0 (0-0)

Arbitru: Horia Mladenovici, Asistenți: Mihai Artene, Bogdan Gheorghe

A marcat: R.Ilie (80’)

Cartonașe galbene: Moldovan (90’+4) - Mitrea (77’)

de Covasna Media

SEPSI OSK