Play-Out Etapa 1. SEPSI OSK 3 - 1CS Mioveni CS MIOVENI

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Victorie în prima etapă din Play-Out

În prima etapă contând pentru faza de Play-Out a Ligii 1, Sepsi OSK a învins-o pe CS Mioveni, la Sfântu Gheorghe, cu rezultatul de 3-1, toate cele trei reușite ale covăsnenilor venind în ultimele zece minute ale partidei.

Partida a început promițător cu un șut al lui Ispas, reținut însă ușor de Popescu. Apoi Ștefănescu a amenințat poarta oaspeților, balonul lovind plasa laterală. Un prin semn că CS Mioveni a venit să-și joace șansa a fost ocazia lui Buziuc, a cărui reluare cu capul din centrarea lui Rădescu a fost reținută de Niczuly. Mai mult chiar, după un corner, Garutti a prelungit  cu capul și Balaur a deschis scorul.  Astfel, la pauză, CS Mioveni conducea cu 1-0, și aceasta pentru că Mitrea a executat slab un penalty, iar Eder Gonzales l-a făcut, din nou, remarcat pe Popescu.

În repriza secundă, Sepsi OSK a fost mai sigură pe ea, însă, abia pe final au venit și cele trei goluri ale victoriei. Mai întâi, după un corner, Mitrea a șutat, Popescu a respins cu greu și atent, pe fază, Tudorie a reluat în poartă. Aceeași doi jucători au adus și cel de-al doilea gol, Mitrea a centrat de pe partea stângă, iar Tudorie a marcat cu capul, fără speranțe pentru Popescu. În al doilea minut de prelungire, Bărbuț a centrat în careu și Ștefănescu a stabilit scorul final.

Următoarea etapă Sepsi OSK o va disputa în deplasare la Dinamo București, partidă programată în data de 20 martie, cu începere de la ora 16:00.

Etapa 1, Play-Out

Sepsi OSK - CS Mioveni 3-1 (0-1)

Arbitru: Horia Mladenovici, Asistenți: Bogdan Gheorghe, Ionel Dumitru

Au marcat: Tudorie (79’,86’), Ștefănescu (90’+2) - Balaur (38’)

Cartonașe galbene: Mitrea (71’) - Șerbănică (32’)

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Askovski 54’), Ninaj, Mitrea, Ispas (Dumitrescu 46’) - Fülöp I. (Golofca 46’), Eder Gonzalez, Ștefănescu – Damașcan (Luckassen 67’), Tudorie (Fofana 89’), Bărbuț. Antrenor: Cristiano Bergodi

CS Mioveni: Popescu - Balaur (Iacob 80’), Scarlatache, Garutti - Rădescu (Trif 80’), Lixandru, Dumitriu, Șerbănică (Burnea 59’) – Sanoh (Blănaru 67’), Rusu, Buziuc (Raicea 67’). Antrenor: Alexandru Pelici.

 

de Covasna Media

SEPSI OSK