Playout 8. forduló CSM POLI IAŞI 3 - 1 SEPSI OSK

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az első húsz percben a főként a bal oldalon próbálkozó Sepsi végig a hazai térfélen tartotta a labdát, Niczuly Roland kapus csupán a 21. percben ért először labdához. Négy perccel később viszont a Sepsi hálóőre elvesztette a letámadó Kevin Luckassen elleni párharcot, az addig rendre lesre futó holland támadó pedig az üres kapuba lőtt.

A kapott gól után a Sepsi még nagyobb nyomás alá helyezte az addig is tíz emberrel védekező Polit, és a 68 százalékos labdabirtoklás még a szünet előtt meghozta eredményét: Radoszlav Dimitrov beadása után Fülöp István fejelte a bal alsó sarokba a labdát.

Mircea Pednic, a Poli Iasi edzője szünet után sem változtatott 9-0-1-es játékrendszerén, de a kontrajáték újra bejött neki, mert Luckassen ismét egymaga ki tudott brusztolni egy helyzetet, és beadása után az óvatlan Razvan Tincuról pattant saját kapujába a labda.

Az egyre pontatlanabbul játszó, és feltűnően gyengén lövő Sepsi sorsát végül egy partjelzői hiba pecsételte meg: Lucas Chacana és Ovidiu Horsia is lesen állt egy indításnál, végül utóbbi fejezte be az akciót.

A csereként beállt Rolando Deaconu ugyan 30 méterről is elvállalta a lövéseket, de a végén már csak a sárga lapok száma nőtt: az első 80 perc négy figyelmeztetése után az utolsó tízben még ugyanennyit osztott ki Marcel Birsan játékvezető. A zsinóban második bajnokiját elvesztő Sepsi pedig ismét idegesebben várhatja a mögötte állók mérkőzéseit.  

SEPSI OSK

sepsiosk club logo