17. forduló FC Viitorul Constanța 4 - 1 SEPSI OSK

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nagyarányú vereséget szenvedett az FC Viitorul vendégeként a Sepsi OSK. A labdarúgó 1. Liga 17. fordulójának hétfő esti zárómeccsén egy órán keresztül kettős emberhátrányban játszva 4–1-re kapott ki.

Már a 4. percben hátrányba kerültek a sepsiszentgyörgyiek, szöglet után figyelmetlenek voltak, és Ghiță zavartalanul feljelt a hálóba. Hamar összeszedte magát a Sepsi OSK, és félórához közeledve kiegyenlített, ugyancsak egy szögletnél Safranko használta ki a hazai kapus, Căbuz hibáját. Ezután azonban alig három percen belül kettős emberhátrányba került Leo Grozavu csapata, előbb Tincut, majd Bouhennát állította ki Sebastian Colțescu játékvezető, mindketten megkapták második sárga lapjukat. Ettől kezdve megpecsételődött a Sepsi OSK sorsa, amely a szünetig még megúszta kapott gól nélkül.

2019 nov 25 VIITORUL SEPSI 4 1

Térfélcsere után azonban gyorsan betaláltak a hazaiak, a fiatal Louis Munteanu volt eredményes. Az újabb egyenlítésre már teljesen esélytelen volt a sepsiszentgyörgyi csapat, amely az utolsó negyedórában további két gólt kapott, így nem tudta elkerülni a nagyaránú vereséget. A következő fordulóban újabb dobogós helyen álló ellenféllel találkozik a Sepsi OSK, szombaton 17.30-tól az Universitatea Craiovát fogadja.

Labdarúgó 1. Liga, 17. forduló: FC Viitorul–Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 4–1 (1–1).

Gólszerzők: Ghiță (4.), Munteanu (52.), Rivaldinho (79.), Matei (86., büntetőből), illetve Safranko (27.).

Kiállítva: Tincu (33.), Bouhenna (36.).

Viitorul: Căbuz – Mladen, Artean, Ghiță, De Nooijer (Filip, 68.) – Ciobanu, Achim, Iacob (Matei, 46.), Houri – Rivaldinho, Zoua (Munteanu, 18.). Edző: Gheorghe Hagi.

Sepsi OSK: Niczuly – Kilyén, Bouhenna, Diakhite, Ștefan – Vașvari, Tincu, Velev, Andrezly (Deaconu, 63.) – Carnat (Adebanjo, 40.), Safranko (Konongo, 84.). Edző: Leo Grozavu.

Vezette: Sebastian Colțescu (Craiova).

Szerző: Horváth Bálint Ottó (Székelyhon)

SEPSI OSK

sepsiosk club logo