14. forduló SEPSI OSK 0 - 0 FC VOLUNTARI

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nem bírt a sereghajtó FC Voluntari csapatával a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a labdarúgó 1. Liga 14. fordulójának pénteki nyitómeccsén gól nélküli döntetlent játszott. Gabriel Vașvari a 90. percben tizenegyest rontott.

2019 okt 25 sepsiosk astragiugiu 0 0

Akadozott a Sepsi OSK játéka, elmaradt a kötelező győzelem a sereghajtó ellen. Archív • Fotó: Beliczay László

A mérkőzés elejétől mezőnyfölényben játszott a Sepsi OSK, amely azonban hiába volt veszélyesebb támadásban, a befejezésekbe hiba csúszott. Az első félidőben a hazaiak legnagyobb helyzete Dimitrov fejesénél volt, amikor Râmniceanu nagyot mentett. A szünet előtt az Ilfov megyeieknek is megvolt a lehetőségük, Gorobsov szabadrúgása a felső lécet súrolta.

Térfélcsere után tovább próbálkoztak a vezető gól megszerzésével a sepsiszentgyörgyiek, de pontatlanok voltak, és már nem tudtak nagy helyzetet kialakítani. A találkozó utolsó negyedórájában mindkét csapat tíz emberrel játszott, előbb a vendégektől Ebralidzét, a Sepsitől Tincut állították ki. Amikor úgy tűnt döntetlen lesz a vége, a 90. percben Ștefănescu akciójánál László Csaba együttese tizenegyeshez jutott, amit viszont Vașvari könnyelműen kihagyott, lövését kivédte a Voluntari kapusa. Ezzel csakúgy, mint a két csapat nyári mérkőzésén, ezúttal is gól nélküli döntetlen született.

Tizennégy bajnoki meccsből ez volt a Sepsi OSK tizedik döntetlene.

Labdarúgó 1. Liga, 14. forduló:

Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–FC Voluntari 0–0. Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Barisic, Konongo – Vașvari, Velev (Salli, 46.), Carnat (Deaconu, 75.), Flores, Ștefănescu – Safranko (Karanovic, 46.). Edző: László Csaba.

Voluntari: Râmniceanu – Struna, Achim, Balaur, Vlad – Gheorghe, Gorobsov, Căpățână, Costin (Signorelli, 59.), Ebralidze – Papazoglou (Simonovski, 81.). Edző: Cristiano Bergodi.

Vezette: Horia Mladinovici, Marius Nicoară, Bogdan Gheorghe.

Szerző: Horváth Bálint Ottó (Székelyhon)

Search

sepsiosk club logo