Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

U19 Bukaresti Sport Team - Sepsi OSK: 2-0

U17 Bukaresti Sport Team - Sepsi OSK: 0-1 (gólszerző: Kelemen Dániel)

U17 - Andrási Alexandru edző: „Egy jó teljesítmény és véleményem szerint a végeredmény tükrözi a játék képét. Ma igazi csapatként harcoltunk a pályán, együtt szenvedtünk és együtt örültünk, de sajnos még mindig nem tudjuk értékesíteni a gólhelyzeteket. Kelemen gólja azonban megkoronázta a csapat erőfeszítéseit. Gratulálok a játékosoknak a hozzáálláshoz és a kiszabott taktikai utasítások betartásához”.

U19 - Todoran Marian edző: „A szerencse ma nem állt az oldalunkon, hogy legalább egy döntetlennel zárhassuk a mérkőzést. Az első félidőben kapufát lőttünk és több gólhelyzetet is kialakítottunk, de a második félidőben is, amikor még 0-0 volt, három tiszta helyzetünk volt. Nem sikerült gólt rúgnunk, ellenben egy ellentámadás után a házigazdák átvették a vezetést. Ezt követően kezdett szétcsúszni a játékunk, az ellenfél kapott egy 11-est, mi pedig a 85. percben kihagytunk egy büntetőrúgást. A játék összképe alapján minimum a döntetlent megérdemeltük volna. Megyünk előre!”.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Utánpótlás csapataink számára a sepsiszentgyörgyi városi stadionban folytatódott az Elit Liga küzdelemsorozat. Az U19-es és az U17-es csapataink a LPS Buzău korosztályos együttesei ellen játszottak a harmadik fordulóban. A mérleg: egy győzelem és egy vereség.

U19 Sepsi OSK – LPS Buzău: 1-0 (gólszerző: Sillo Claudiu - 90.)
U17 Sepsi OSK – LPS Buzău: 0-1
Todoran Marian edző - U19: „Egy rossz bajnoki kezdet után ma sikerült egy jó játékot felmutatni, a csapatunk többször is megszerezhette volna a vezetést, de az utolsó passznál vagy a fontos pillanatoknál nem a legjobb döntés született. Gratulálok a játékosoknak, hogy végig hittek a győzelemben és sikerült megszerezni a három pontot!”
 
Andrási Alexandru edző - U17: „Sokan vallják, hogy a focit játszani kell és a játék szépségét a gól adja. Mi ma játszottunk, de sajnos nem sikerült kapuba találni. Legalább 10 gólhelyzetünk volt, de vagy nem találtuk meg a kaput, vagy pedig nem tudtuk legyőzni a nagy napot kifogó kapust. És hogy teljes legyen a játékkép, avagy a hab a tortán, még egy öngólt is rúgtunk. Így iródott meg a mérkőzés története. A foci nem kegyelmez, és most saját bőrünkön is megéreztük ezt. A focit tisztelni kell!„
 
 

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Sepsi OSK U19-es és U17-es együttese is vereséggel hagyta el az Elit Liga második fordulójában a pályát, mindkét csapatunk idegenben játszott a Concordia Chiajna együttese ellen.

U19 Concordia Chiajna – Sepsi OSK: 3-0

U17 Concordia Chiajna - Sepsi OSK: 6-1 (gólszerző: Kocsis Norbert)

Todoran Marian edző U19: „Szerény játékkal kezdtük a meccset és mire felébredtünk, a 30. percben már 3:0-át mutatott az eredményjelző. A három kapott gól sorozatos hibák eredménye. Attól a pillanattól egyre jobban kezdtünk jobban játszani, veszélyeztettünk is, de már késő volt. A legfontosabb azonban az, hogy nem adtuk fel. Sajnos, nem sikerült nyernünk, de reméljük, a következő fordulóban begyűjtjük a három pontot”.

Andrási Alexandru edző U17: „Sajnos az egyéni hibák miatt és a korán kapott gól után elvesztettük a türelmünket, és egy olyan fázisban, amikor a játék le volt állítva, kaptunk egy piros lapot is. Csalódott vagyok, és nem is annyira az eredmény, mint inkább a hozzáállás és az önbizalomhiány miatt”.

 

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Az Elit Ligában a Sepsi OSK ifjúsági csapatai hazai pályán kezdtek, első ellenfelünk vasárnap az FC Voluntari volt.1 vereség és 1 győzelem a mérleg a két mérkőzés végén.

U17 Sepsi OSK – FC Voluntari: 2-0

gólszerzők: Kocsis Norbert (56.), Nistor Ákos (74.)

Andrasi Alexandru edző értékelése a mérkőzés után: „Hat hónap szünet után ez volt az első mérkőzés és a gyerekek megmutatták, hogy a focit csak lélekkel lehet sikeresen játszani. Ma egy eléggé homogén csapattal találkoztunk, de bebizonyítottuk, hogy akarunk és tudunk focizni és lépésről lépésre építjük a jövő csapatát”.

U19 Sepsi OSK – FC Voluntari: 0-2

Marian Todoran edző nyilatkozata a mérkőzés után:„A mai ellenfelünk keretét olyan egyéniségek alkotják, akik képesek eldönteni egy mérkőzést. Jól kezdtük a meccset, magabiztosan, agresszíven játszottunk, lehetőségünk volt gólszerzésre is, de elsiettük. Az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult, de a második félidőben két sérülést is jegyeztünk, és a 65. percben kiállították az egyik játékosunkat. Ezt követően nagyon nehéz lett újra felállni, és így a mérkőzést elvesztettük. Összességében azonban elégedett vagyok a fiúk játékával, sokat dolgoztak és végig harcolták a meccset”.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
A Sepsi OSK három ifjú játékosa, Bartha Roland, Kusztos Szabolcs és Borșa Robert is jelen lesznek az U15-ös korosztály számára rendezett országos kiválasztón. A Román Labdarúgó-szövetség által szervezett válogatóra szeptember 13-án kerül sor a kolozsvári Clujana stadionban.
 
Gratulálunk a fiúknak!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) idén is rangsorolta az országos utánpótlás-bajnokságokban részt vevő klubokat. A tavaly a 36. pozícióba sorolták a Sepsi OSK utánpótlás-nevelő központját, ám az idén már a 13. helyre léptünk előre.
Európában évek óta használják azt a pontozásos rendszert, ami alapján egy elismert holland cég végezte el a felméréseket.
Hét szempont alapján rangsorolták a résztvevő 69 klubbot: stratégia és filozófia; csapatok és játékosok; szakmai stáb; kisegítő személyzet; képzés és versenyeztetés; infrastruktúra; eredmények.
Összesen 100 pontot lehetett szerezni, a Sepsi OSK 74,8-at kapott (2019-ben 39,1-et)!!!

„Az elmúlt évek munkáját igazolja vissza az, hogy az utánpótlás-nevelő központunk a 13. helyezést érte el, jelentősen javítva a tavalyi minősítésen. A munka azonban nem áll meg, a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden szempontból a központunk egyre fejlettebb legyen, és felülmúljuk az idei helyezést”, nyilatkozta Veress Lóránt, a Sepsi OSK utánpótlás-nevelő központjának vezetője.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

SEPSI OSK

sepsiosk club logo