Elit Liga, 3. forduló: 1 győzelem, 1 vereség

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Utánpótlás csapataink számára a sepsiszentgyörgyi városi stadionban folytatódott az Elit Liga küzdelemsorozat. Az U19-es és az U17-es csapataink a LPS Buzău korosztályos együttesei ellen játszottak a harmadik fordulóban. A mérleg: egy győzelem és egy vereség.

U19 Sepsi OSK – LPS Buzău: 1-0 (gólszerző: Sillo Claudiu - 90.)
U17 Sepsi OSK – LPS Buzău: 0-1
Todoran Marian edző - U19: „Egy rossz bajnoki kezdet után ma sikerült egy jó játékot felmutatni, a csapatunk többször is megszerezhette volna a vezetést, de az utolsó passznál vagy a fontos pillanatoknál nem a legjobb döntés született. Gratulálok a játékosoknak, hogy végig hittek a győzelemben és sikerült megszerezni a három pontot!”
 
Andrási Alexandru edző - U17: „Sokan vallják, hogy a focit játszani kell és a játék szépségét a gól adja. Mi ma játszottunk, de sajnos nem sikerült kapuba találni. Legalább 10 gólhelyzetünk volt, de vagy nem találtuk meg a kaput, vagy pedig nem tudtuk legyőzni a nagy napot kifogó kapust. És hogy teljes legyen a játékkép, avagy a hab a tortán, még egy öngólt is rúgtunk. Így iródott meg a mérkőzés története. A foci nem kegyelmez, és most saját bőrünkön is megéreztük ezt. A focit tisztelni kell!„
 
 

SEPSI OSK

sepsiosk club logo