Kiegyensúlyozott mérleg az Elit Liga első fordulójában

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Elit Ligában a Sepsi OSK ifjúsági csapatai hazai pályán kezdtek, első ellenfelünk vasárnap az FC Voluntari volt.1 vereség és 1 győzelem a mérleg a két mérkőzés végén.

U17 Sepsi OSK – FC Voluntari: 2-0

gólszerzők: Kocsis Norbert (56.), Nistor Ákos (74.)

Andrasi Alexandru edző értékelése a mérkőzés után: „Hat hónap szünet után ez volt az első mérkőzés és a gyerekek megmutatták, hogy a focit csak lélekkel lehet sikeresen játszani. Ma egy eléggé homogén csapattal találkoztunk, de bebizonyítottuk, hogy akarunk és tudunk focizni és lépésről lépésre építjük a jövő csapatát”.

U19 Sepsi OSK – FC Voluntari: 0-2

Marian Todoran edző nyilatkozata a mérkőzés után:„A mai ellenfelünk keretét olyan egyéniségek alkotják, akik képesek eldönteni egy mérkőzést. Jól kezdtük a meccset, magabiztosan, agresszíven játszottunk, lehetőségünk volt gólszerzésre is, de elsiettük. Az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult, de a második félidőben két sérülést is jegyeztünk, és a 65. percben kiállították az egyik játékosunkat. Ezt követően nagyon nehéz lett újra felállni, és így a mérkőzést elvesztettük. Összességében azonban elégedett vagyok a fiúk játékával, sokat dolgoztak és végig harcolták a meccset”.

SEPSI OSK

sepsiosk club logo