MECCSNAP: Sepsi OSK - Academica Clinceni, 24. forduló

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A csapatunk szombaton, február 20-án, 17 órától az Academica Clinceni ellen lép pályára a sepsiszentgyörgyi stadionban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A két együttest a rangsorban mindössze két pont választja el egymástól, a Sepsi OSK 36 ponttal a negyedik, míg az Academica Clinceni 34 ponttal a hatodik helyen áll.

Leo Grozavu, a Sepsi OSK vezetőedzője: „Az Academica Clinceni ebben az évben, sőt, az előző idényben is többször bizonyította, hogy az egyik legerősebb a bajnokságban. Tapasztalt játékosai vannak, a védelemben nagyon jól szervezett együttes, és a pontvadászatban minden ellenfelüknek megfelelő választ adtak. A jelenlegi bajnokságban háromszor szenvedtünk vereséget, az egyiket épp az Academica otthonában, szóval tudjuk, mennyire nehéz meccs vár ránk. Mi is egy nehéz időszak végén vagyunk, ráadásul az utóbbi időben elfelejtettük a győzelem ízét. Többet kell nyújtanunk a pályán, még akkor is, ha fizikailag és mentálisan nem hevertük ki az elmúlt nehéz időszakot. Most csak az számít, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtsuk, kihasználjuk a hazai pálya előnyét, és megnyerjük a mérkőzést”.

A két együttes eddig mindössze három alkalommal került szembe egymással, egy döntetlen mellett megosztoztak a győzelmeken, legutóbb, a tavaly októberi odavágón az Academica 2–0-ra nyert.

A mérkőzést élőben közvetíti a LOOK Sport, DIGI Sport és a TELEKOM Sport.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

 

SEPSI OSK

sepsiosk club logo