MINDIG EGY CSAPATÉRT!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

🔴⚽️ Egy nehéz, de mégis sikeres szezonon vagyunk túl. A 9. helyen zárta a bajnokságot a Sepsi OSK, és a csapat története legnagyobb sikerét elérve jutott be a Román Kupa döntőjébe.

Együtt éltünk át örömöt, szomorúságot, reményt. Voltak szép teljesítményeink és néha hullámvölgyek is, de mindig arra törekedtünk, hogy hozzuk ki a maximumot önmagunkból és mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb teljesítményt nyújtsunk.

A számadás ideje is eljött, levontuk a következtetéseket, és megígérhetjük, hogy mindent megteszünk azért, hogy még erősebb csapattá váljunk és a Sepsi OSK meghatározó szereplője legyen a romániai labdarúgásnak.

Augusztus 21-én startol a 2020/2021-es idény, ez okból játékosaink mindösszesen hat napos pihenőt kaptak, Leo Grozavu vezetőedző irányításával augusztus 12-én már elkezdik a felkészülést az új szezonra. A szakmai stáb összetétele nem változik, tehát a jövőben is segédedzőként Ilyés Róbert és Kulcsár László, kapusedzőként Cernea Cornel és erőnléti edzőként Chiribici Ovidiu segítik a vezetőedző munkáját.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, mulţime şi în aer liber

SEPSI OSK

sepsiosk club logo