Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Sepsi OSK két játékosát, Fejér Béla kapust és Dylan Flores középpályást is beválasztották a 6. forduló csapatába

CASA Liga 1 - Román Hivatásos Labdarúgó Liga (LPF)

 

KAPUS: Fejér Béla (Sepsi OSK)

HÁTVÉDEK: Ivan Martic (U Craiova), Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi), Mihai Velisar (Gaz Metan)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan), Florian Loshaj (Poli Iaşi), Dylan Flores (Sepsi OSK), Cătălin Golofca (FC Botoşani)

CSATÁROK: Gabriel Debeljuh (FC Hermannstadt), Cristian Cherchez (Chindia)

A FORDULÓ EDZŐJE: Mihai Teja (Poli Iaşi)

A képen a következők lehetnek: 12 ember, stadion és túra/szabadtéri

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Fotók: derűlátóan várjuk a szombati mérkőzést.

Academica Clinceni vs Sepsi OSK (Marin Anastasovici stadion, Gyurgyevó)


24.08.2019 - 15:30

CASA Liga I / 7. forduló

Hajrá Sepsi OSK!

A képen a következők lehetnek: 9 ember, , mosolygó emberek, sportoló emberek és túra/szabadtériA képen a következők lehetnek: 15 ember, , mosolygó emberek, sportoló emberek, álló emberek, fű, túra/szabadtéri és természet

A képen a következők lehetnek: 8 ember, , mosolygó emberek, sportoló emberek és túra/szabadtéri

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kétgólos döntetlennel zárult a házigazda Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK és a címvédő Kolozsvári CFR összecsapása az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának erdélyi rangadóján.

Két veretlen csapat találkozott a szombati esti mérkőzésen, amelyen közel telt ház előtt léptek pályára. Az első helyzet a hazaiak előtt adódott, de Karanovic lövése nem okozott gondot a CFR cserekapusának. A kolozsváriak viszont góllal fejezték be az első támadásukat, a 10. percben Pereira beadásánál Fejér rosszul jött ki a kapujából, a labda Păunhoz került, aki estéből talált be, és ezzel egymás után harmadik bajnoki meccsén volt eredményes. Kevéssel ezután növelhették volna előnyüket a vendégek, de Pereira lövése kicsivel elkerülte a kaput. Aztán félóra játék után váratlanul összejött az egyenlítés a Sepsi OSK-nak, Dylan Flores bal oldali szabadrúgásgóljával megszerezte az első találatát a sepsiszentgyörgyi csapatban.

Fordulás után egyértelműen a CFR uralta a játékot és veszélyes volt támadásban, Fejérnek előbb Costache lehetőségénél, majd Hoban távoli lövésénél kellett nagyot védenie, de a fiatal Petrila volt a legközelebb a gólhoz, néhány méterről mellé lőtt. A házigazdáknak mindössze egy lehetőségük volt, Carnat távoli kísérlete kevéssel ment fölé.

A végéig maradt a döntetlen, ezzel a háromszékiek hét vereség után először szereztek pontot a vasutasok ellen. A Sepsi OSK legközelebb jövő szombaton 15.30-tól lép pályára, amikor az újonc Academica Clinceni vendége lesz. A Kolozsvári CFR számára kedden 22 órától következik a cseh Slavia Prága elleni hazai odavágó a Bajnokok Ligája play-off körében.

Labdarúgó 1. Liga, 6. forduló: Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Kolozsvári CFR 1–1 (1–1).

Gólszerzők: Flores (31.), illetve Păun (10.).

Sepsi: Fejér – Dimitrov (Bouhenna, 67.), Barisic, Tincu, Ștefan – Kilyén (Andrezly, 15.), Vașvari, Flores, Carnat – Safranko, Karanovic (Salli, 74.). Edző: László Csaba.

CFR: Vâtcă – Butean, Cestor, Mureșan, Peteleu – Itu (Aurelio, 71.), Hoban, Păun, Pereira (Țucudean, 85.), Costache (Petrila, 68.) – Rondon. Edző: Dan Petrescu. Vezette: Kovács István, Vasile Marinescu, Ovidiu Artene.

Szerző: Horváth Bálint Ottó (Székelyhon)

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Gólszerzők: Flores (31.), illetve Păun (10.).

Sepsi OSK: Fejér – Dimitrov (Bouhenna, 67.), Barisic, Tincu, Ștefan – Kilyén (Andrezly, 15.), Vașvari, Flores, Carnat – Safranko, Karanovic (Salli, 74.). Edző: László Csaba.

Kolozsvári CFR: Vâtcă – Butean, Cestor, Mureșan, Peteleu – Itu (Aurelio, 71.), Hoban, Păun, Pereira (Țucudean, 85.), Costache (Petrila, 68.) – Rondon. Edző: Dan Petrescu.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szakáll

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Sepsi OSK arra kéri a szurkolókat, hogy a lelátón csak a jegyen/bérleten szereplő ülőhelyet foglalják el, ne álljanak meg a lépcsőkön, illetve hagyják szabadon a menekülési útvonalakat. Ugyanakkor felhívjuk figyelmüket, hogy a beléptetés zökkenőmentes lebonyolítása érdekében időben érkezzenek meg a stadionhoz! A stadion kapuit 19.30 órakor nyitják. Kérjük, ne hozzanak magukkal a pályarendszabályban tiltott tárgyakat (pl.: üdítős palackokat, esernyőt, gyújtót, stb.). Köszönjük szíves megértésüket!

Figyelem! Jegyek a mérkőzés napján is kaphatók! A belépőket 18 és 20.45 óra között lehet megvenni a sepsiszentgyörgyi városi stadion bejárata mellett található jegyirodában. Emlékeztetjük kedves szurkolóinkat, hogy ezúttal árusítunk jegyeket a következő hazai bajnokira is, a Bukaresti Dinamo elleni mérkőzésre (a találkozó időpontja még nem ismert).

Search