MECCSNAP: Sepsi OSK - FCSB

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Sepsi OSK, vasárnap, szeptember 24-én, 21 órától a rekordbajnok FCSB ellen lép pályára a Sepsi OSK Arénában a SuperLiga tizedik fordulójában.

Liviu Ciobotariu vezetőedző: „Egy nem túl meggyőző teljesítmény után szeretnénk jó eredményt elérni az FCSB ellen. Hazai közönség előtt játszunk, motiváltak vagyunk, vissza kell szereznünk az önbizalmunkat, ami megvolt az Universitatea Craiova elleni meccsig. Az a fontos, hogy tanuljunk az utóbbi mérkőzésen elkövetett hibákból, és sokkal jobb játékot nyújtsunk. Bíznunk kell magunkban, megvan az erőnk, és nagy kvalitású játékosaink vannak, ezt meg kell mutatnunk a pályán”.

Adnan Aganovic: „A bajnokságot vezető csapattal találkozunk és mi is be kell bizonyítsuk, hogy az élmezőnyben van a helyünk, ehhez nem szabad megismétlödjön a craiovai teljesítményünk, ahol nem voltunk eléggé frissek. Ha a hozzáállásunk megfelelő lesz, akkor jó meccseket tudunk játszani. Ezt megmutattuk Európában, ha ott sikerült, akkor a bajnokságban is hasonlóan kell teljesítenünk”.

A két csapat korábban tizennyolcszor találkozott az élvonalban, hat döntetlen mellett a Sepsi OSK mindössze kétszer, míg az FCSB tízszer diadalmaskodott.

A meccset a PRIMA Sport, DIGI Sport és ORANGE Sport élőben közvetíti.

SEPSI OSK