MECCSNAP: Sepsi OSK - FK Bodø/Glimt, Konferencia Liga

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Sepsi OSK története során először játszik csoportkörbe jutásért az Európa Konferencia Ligában. A piros-fehérek ma, augusztus 24-én, 20 órától a norvég bajnokságot vezető FK Bodø/Glimt ellen lépnek pályára a párharc első mérkőzésén. A találkozót francia bírók vezetik, a játékvezető Ruddy Buquet, a partjelzők Aurélien Drouet és Guillaume Debart lesznek, Bastien Dechepy a tartalék.

Liviu Ciobotariu vezetőedző: „A Bodø/Glimt taktikailag nagyon felkészült, a védekezésük szervezett, a játékosok belföldi és nemzetközi tapasztalattal egyaránt rendelkeznek. Az elmúlt időszakban kielemeztük ellenfelünket, nagyon könnyen eljutnak a riválisok kapujáig, ráadásul sok gólt szereznek. A védelmünknek rendkívül fegyelmezettnek kell lennie, egyértelműen tökéletes játékra van szükségünk ahhoz, hogy a visszavágóra maradjon esélyünk. Motiváltak és lelkesek vagyunk, ráadásul itthon játszunk telt ház előtt. Egy jó mérkőzéssel szeretnénk meghálálni a stadionba kilátogatók támogatását”.

A selejtező előző fordulójában a Sepsi OSK a kazah FC Aktobe elleni párharcot vette sikerrel, a hazai döntetlen után (1–1), vendégként biztosította be a továbbjutást (0–1).

A mérkőzést a Digi Sport 1 és a Prima Sport 1 élőben közvetíti.

Liviu Ciobotariu. Fotó: Tókos Csaba

SEPSI OSK